Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și Daria Radionova, primul Crăciun împreună. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Alex Bodi și Daria Radionova, primul Crăciun împreună. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (7)

Relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova nu mai este doar o speculație. Afaceristul pare să fie mai fericit ca niciodată în brațele rusoaicei Daria Radionova. Cei doi îndrăgostiți petrec primul Crăciun împreună și s-au lăsat fotografiați lângă brad.

Alex Bodi și Daria Radionova, primul Crăciun împreună

După o perioadă grea și plină de controverse, afaceristul Alex Bodi pare să își fi găsit liniștea. Femeia care îi este alături în aceste momente este nimeni alta decât rusoaica Daria Radionova, femeia despre care se specula că a fost amanta lui Bodi când acesta era împreună cu Bianca Drăgușanu.

După numeroasele scandaluri în care a fost implicat cu Bianca Drăgușanu, afaceristul și-a găsit liniștea în brațele Dariei. Mai mult, Alex Bodi primește numai vești bune. Astfel, după ce autoritățile au decis să-l mute în arest la domiciliu, celebrul afacerist are ocazia să petreacă sărbătorile alături de persoana iubită, de fiica lui, dar și de prieteni apropiați. De altfel, rusoaica  fost femeia care i-a fost alături în ultima perioadă în care a stat în spatele gratiilor.

În Ajunul Crăciunului, rusoaica Daria Radionova a postat o fotografie pe contul de Instagram în care apare alături de Alex Bodi lângă brad. Cei doi s-au fotografiat îmbrățișați într-un mod cu totul special și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Ipostaza demnă de invidiat în care cei doi s-au pozat a venit însoțită și de un mesaj din partea Dariei Radionova.

”It’s the Most Wonderful Time of the Year 🥰❤️🎄”, a scris rusoaica în dreptul fotografiei.

Dar asta nu este tot! Și afaceristul și-a alintat iubita într-un mod cu totul deosebit.

”Crăciun fericit, îngerul meu!❤️”, a fost mesajul lui Alex Bodi pentru frumoasa rusoaică. ”@bodialex06 ❤️🥰”, i-a răspuns imediat și Daria.

Alex Bodi pare să își fi asumat relația cu Daria Radionova, imediat după ieșirea din închisoare. La una dintre fotografiile de pe contul său, Daria Radionova i-a comentat cu o inimioară roșie, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu a ezitat și i-a răspuns scurt, ”I love you”. 

Internauții nu au ezitat și le-au lăsat multe mesaje care mai de care mai frumoase celor doi îndrăgostiți, semn că le susțin relația.

”Superbi amandoi😍😍😍 The best couple. Nu ascultati ce zic altii. Sunteti minunati😙/ Bravo! Felicitari, Alex si Daria! Sarbatori fercite 💋/ Sunteti perfecti si sa ramaneti impreuna forever! Craciun fericit!🤗/ Sunteți superbi! Crăciun fericit🥰”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Mai mult, cei doi au petrecut și zilele de dinaintea Crăciunului împreună. Daria Radionova a postat pe Instagram o serie  de Story-uri în care apare acasă la Alex Bodi, semn că cei doi vor petrece Crăciunul și Revelionul în vila sa din Tunari.

Alex Bodi, ipostază emoționantă alături de fiica lui

Afaceristul Alex Bodi pare să fi simțit cel mai tare dorul familiei, în timpul pe care l-a petrecut în spatele gratiilor. Afaceristul s-a fotografiat într-o ipostază emoționantă alături de fiica lui, micuța Selena.

”Alături de îngerașul meu frumos! #mybaby #daddysgirl #happy #proud #xmas #alwaystogether #christmastree #smile #thankful #perfect #morning #positivevibes #loveyou #❤️”, a scris Alex Bodi pe contul personal de Instagram.

Mai mult, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este cu totul schimbat. Afaceristul a răspuns fanilor la comentarii și a ținut să sublinieze că vrea să lase lucrurile negative în urmă.

”Nu este vorba de sters comentarii, nu ma înțelege greșit. Nu mai vreau chestii negative in viața mea și pe pagina mea. Atât. Mulțumesc frumos pentru tot. Sărbători fericite!”, i-a răspuns Alex Bodi unei urmăritoare de pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: