Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și Daria Radionova, scandal în direct. Cei doi foști și-au aruncat cuvinte grele

Alex Bodi și Daria Radionova, scandal în direct. Cei doi foști și-au aruncat cuvinte grele

GALERIE FOTO (2) Alex Bodi și Daria Radionova, scandal în direct

Alex Bodi și Daria Radionova, scandal în direct. Alex Bodi și Daria Radionova și-au spus adio, cu toate că în urmă cu câteva luni, afaceristul a declarat că ar vrea să se căsătorească cu rusoaica. Ei bine, cei doi au ajuns să-și spună cuvinte grele chiar în direct. Daria și Alex au răbufnit, în direct și și-au reproșat lucruri din trecut.

Alex Bodi și Daria Radionova, scandal în direct. Cei doi foști și-au aruncat cuvinte grele

Alex Bodi și Daria Radionova, scandal în direct. Alex Bodi se pare că nu are noroc în dragoste. Deși în urmă cu câteva luni se declara un bărbat împlinit și fericit, alături de frumoasa rusoaică, afaceristul și Daria au decis să pună capăt relației. Dar nu în termeni normali! Cei doi își aruncă vorbe grele, iar în urmă cu puțin timp s-au certat, în direct. După ce în urmă cu o zi, au fost publicate mesajele dintre Daria și Alex Bodi, care confirmau faptul că ea s-a despărțit de el, cei doi au ajuns să se certe prin telefon, la Antena Stars.

Alex Bodi a spus că fosta lui iubită s-a schimbat peste noapte, fiind extrem de geloasă chiar și pe fiica sa. Pe de altă parte, rusoaica îl atacă dur pe fostul său iubit, menționând că nu vrea să se ajungă în situația în care să spună tot ce știe despre acesta. Bodi nu a vrut să vorbească prea multe despre acest subiect, dar rusoiaca a intrat pe fir imediat, iar de aici, lucruri au degenerat. ”Nu trebuie să te lupți cu mine, te-am lăsat în pace. Încetează să pretinzi că tu ești fata bună, iar eu băiatul rău. Dacă ea spune că nu mai vrea să fie asociată cu mine, de ce mai spune de mine? De ce era geloasă pe fiica mea și când dormeam cu ea în pat. Ea suferă de atenție, îi este frică că îi pătează cineva imaginea pe care o are”, a spus Alex Bodi.

Daria Radionova a ieșit la atac

După ce fostul iubit i-a transmis un mesaj dur, Daria a decis să spună adevărul. Blondina a spus că nu-și dorește să mai fie asociată cu Alex Bodi și că, deși i-a fost alături în cele mai grele momente, acum a ajuns să nu mai vrea nimic de la el. ”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine!L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a spus imediat și Daria Radionova.

Daria si Alex

Cu toate astea, Daria și Alex au continuat să se atace reciproc. Aceștia declară că nu se mai iubesc, și că regretă ce a fost între ei și că inelul de logodnă va ajunge, din nou, la Bodi. ”Alex Bodi mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a fost mărturisirea făcută de Daria. Însă, Alex Bodi a continuat atacul și a spus că regretă faptul că a cunoscut-o pe Daria. ”Nu o recunosc pe fata asta, regret total, regret că am cunoscut-o. Văd că e altcineva acum”.