Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova, cuvinte dure la adresa lui Alex Bodi: „Încearcă să fii bărbat”

Daria Radionova, cuvinte dure la adresa lui Alex Bodi: „Încearcă să fii bărbat”

GALERIE FOTO (2) Daria Radionova, cuvinte dure la adresa lui Alex Bodi

Daria Radionova, cuvinte dure la adresa lui Alex Bodi. Deși spunea că se iubesc foarte, Alex Bodi a pus capăt relației sale cu Daria Radionova, surprinzându-i pe cei din jurul lor. Se pare că un nou scandal e pe cale să înceapă între cei doi, după ce afaceristul a făcut mișto în mediul online de fosta sa iubită. Recent, rusoaica i-a transmis și ea un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Daria Radionova, cuvinte dure la adresa lui Alex Bodi: „Încearcă să fii bărbat”

Daria Radionova, cuvinte dure la adresa lui Alex Bodi. Daria și Alex au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar ce e mult strică! Deși își făcuse planuri de nuntă, afaceristul ași frumoasa moldoveancă s-au despărțit. Alex a recunoscut că a găsit în Daria Radionova tot ce nu mai văzuse la o altă femeie. De asemenea, blondina a fost alături de el în perioada în care a stat în spatele gratiilor, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu i-a apreciat meritele chiar într-un interviu. Dar, iată că dragostea lor nu a fost nemuritoare așa că cei doi și-au spus adio. Se pare că cei doi au început deja să se certe, aruncându-și săgeți în mediul online.

Ieri, Daria spunea că nu vrea să fie provocată să spună mai multe lucruri, peste câteva ore s-a răzgândit și i-a transmis fostului iubit un mesaj extrem de dur. ‘‘Nu am menționat nimic rău despre tine, iar tu ce-ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provoci… În situația ta delicată ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demn, iar asta spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile în fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață”, a scris Daria Radionova pe Instagram.

Daria Radionova

Daria Radionova, mesaj dur pentru Alex Bodi

În continuare, blondina a adus-o în discuție și pe fosta soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu, menționând multe dintre intimitățil pe care i le-ar fi spus la adresa ei. ”Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, prostituată, psihopată, că mă copiază, că este obsedată de mine și de tine, că dacă o suni poate fi în fața casei tale în cinci minute, dar nu o vrei. Ai nevoie de ea să ia acte de la Poliție și te prefaci că e Sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă minciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despte mine, nu trebuie să mă ameninți. Și așa cum am mai spus și înainte, lasă-mă să plec în pace și nu mă provoca. Cred că te-ai blocat în propriile tale minciuni’‘, a mai scris Daria Radionova.

Ulterior, Alex Bodi a ironizat-o pe fosta iubită în mod indirect, pe rețelele de socializare spunând că nu este în stare să-și controleze viața. „Când vrei să conduci o mașină puternică, dar nu ești în stare să o controlezi, faci accident… apoi fugi la mama și plângi, spunând că mașina a fost de vină! La fel se întâmplă și în unele relații”, a scris Alex Bodi pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: