Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova i-a spus adio lui Alex Bodi pentru totdeauna! Gestul care a dat-o de gol

Daria Radionova i-a spus adio lui Alex Bodi pentru totdeauna! Gestul care a dat-o de gol

Daria Radionova s-a mutat în Monaco

Daria Radionova i-a spus adio lui Alex Bodi pentru totdeauna! Acesta pare să fie deznodământul unui lung șir de despărțiri și împăcări între cei doi foști iubiți. Și decizia pare să fie cât se poate de clară în cazul Dariei, luând în calcul gestul care a dat-o de gol.

S-a rupt lanțul de iubire între Alex Bodi și Daria Radionova, iar de data asta pare că nu mai ae cale de întoarcere. Daria Radionova pare să-I fi spus adio lui Alex Bodi pentru totdeauna.

Daria Radionova i-a spus adio lui Alex Bodi pentru totdeauna

Au circulat multe zvonuri conform cărora Alex Bodi și Daria Radionova s-ar fi despărțit, însă de această dată nu pare să mai fie doar un zvon. Decizia focoasei șatene de a pleca în Londra le-ar fi afectat relația celor doi îndrăgostiți. Și chiar dacă niciunul dintre ei nu o recunosc încă, un lucru este cât se poate de clar și ar putea fi cel mai clar semn că ultimul adio a fost deja spus între ei.

Daria Radionova și Alex Bodi nu se mai urmăresc pe Instagram. Iar gestul care a dat-o de gol pe frumoasa șatenă este și că ea a șters toate pozele în care apărea alături de afacerist, în vila acestuia din Pipera, dar și imaginile cu buchetele imense de flori pe care i le dăruia Alex Bodi.

Cu toate că pare tot mai clar că Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit definitiv, iată că nu prea și-au lăsat timp să sufere unul după altul.

Dacă Daria e ocupată să-și pună pe picioare o nouă afacere, Alex Bodi pare că deja a pus ochii pe o altă divă.

Alex Bodi, cu ochii pe Mădălina Ghenea

După despărțirea de Daria Radionova, Alex Bodi pare că s-a “vindecat” repede și a pornit în noi căutări. Și se pare că a pus ochii pe Mădălina Ghenea! Celebra actriță a petrecut câteva zile în Dubai, unde a avut de onorat un contract cu o celebră firmă de bijuterii.

Mădălina Ghenea a avut timp și de câteva poze incendiare, etalându-și formele apetisante. Imaginile l-au cucerit pe Alex Bodi, iar afaceristul a început să o urmărească pe Instagram.

Nu același lucru putem zice de Mădălina Ghenea, care pare să nu lase loc de interpretări, așa că nu i-a dat ”Follow” înapoi afaceristului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: