Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă între Alex Bodi și Daria Radionova? Cei doi nu se mai afișează împreună

Ce se întâmplă între Alex Bodi și Daria Radionova? Cei doi nu se mai afișează împreună

Ce se întâmplă între Alex Bodi și Daria Radionova? Cei doi nu se mai afișează împreună

Alex Bodi și Daria Radionova întâmpină probleme în relația lor! Cei doi nu s-au mai afișat împreună, iar acest lucru i-a făcut pe toți să se gândească la o despărțire. 

Ce se întâmplă între Alex Bodi și Daria Radionova

Alex Bodi și Daria Radionova sunt îmtr-un impas în relația lor. Pe lână faptul că cei doi nu s-au mai afișat împreună, mesajele cu subînțeles postate de fiecare pe rețelele de socializare îi cam dau de gol. După multe piedici și bârfe, iată că povestea lor de iubire a ajuns la final, sau, cel puțin, asta lasă cei doi de înțeles.

Alex Bodi și Daria Radionova au deci să fie un cuplu, deși toată lumea era împotriva relației dintre ei. Cu un trecut tumultos și încă nesigur pe ceea ce își dorește, Alex Bodi și-a făcut curaj și a ales-o pe frumoasa rusoaică să îi fie parteneră de viață, însă iubirea dintre ei a avut de suferit, și nu de puține ori.

Cei doi s-au despărțiti și împăcat de multe ori pe parcursul relației, însă cumva au continuat să își demonstreze că se iubesc, deși nu se știe cât vor mai rezista în acest fel. Recent, Daria Radionova a postat o poză pe Instagram a cărei mesaj ”Oprește-te în a ajuta persoane nerecunoscătoare”, a ridicat multe semne de întrebare, astfel că mai toți admiratorii săi și ai lui Alex Bodi s-ar întrebat dacă cumva relația lor s-a încheiat, mai ales după ce milionarul a primit o nouă sentință de arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Drept răspuns, Alex Bodi a postat și el o fotografie cu un citat, care sună astfel: ”1000 de oameni care fug după tine nu valorează cât unul care merge lângă tine”. Acest mesaj pare să însemne că nu contează câte persoane au în jur cei doi, câtă vreme sentimentele lor sunt adevărate și își doresc să continue împreună pe același drum.

Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu s-a bucurat prea mult de libertate, pentru că vineri seara a ajuns în fața magistraților. Astfel, Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Potrivit avocatului său, în cazul procesului a avut loc o răsturnare de situație, iar magistrații de la Craiova au decis ca afaceristul să se întoarcă, din nou, în arest la domiciliu. Ultima decizie de a sta sub control judiciar a fost schimbată pe ultima sută de metri când nimeni nu se aștepta.

Pe 7 aprilie, decizia luată în cazul dosarului de trafic de persoane și proxentism în care este implicat fostul partener al Biancăi Drăgușanu, nu a fost acceptată de cei de la DIICOT. Așadar, după ce Tribunalul Gorj a respins cererea de arestare preventivă lui Alex Bodi, DIICOT a făcut o contestație la Craiova, ulterior fiind schimbată decizia.

”Ieri s-a judecat la la Curtea de Apel Craiova, nu la Tribunalul Gorj, contestația pe care a făcut-o DIICOT împotriva respingerii de la Tribunalul Gorj a cererii DIICOT de arestare preventivă a domnului Bodi. Curtea de Apel Craiova a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar, nu va fi arestat preventiv. În primă instanță, cererea de arestare preventivă făcută de DIICOT, care s-a respins, s-a analizat la Gorj și acum DIICOT-ul a făcut constestație la Instanța de la Craiova care a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar pentru încă 30 de zile și nu va fi arestat preventiv, dar poate să facă oricând cerere pentru control judiciar”, a declarat Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: