Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Avocatul său a clarificat situația prin care trece afaceristul

Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Avocatul său a clarificat situația prin care trece afaceristul

GALERIE FOTO (3) Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu

Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns, din nou, în arest la domiciliu, spre surprinderea tuturor. Pentru a clarifica întreaga situație, avocatul lui Alex Bodi a spus ce s-a întâmplat, de fapt.

Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Avocatul său a clarificat situația prin care trece afaceristul

Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu s-a bucurat prea mult de libertate, pentru că seara trecută a ajuns în fața magistraților. Astfel, Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Potrivit avocatului său, în cazul procesului a avut loc o răsturnare de situație, iar magistrații de la Craiova au decis ca afaceristul să se întoarcă, din nou, în arest la domiciliu. Ultima decizie de a sta sub control judiciar a fost schimbată pe ultima sută de metri când nimeni nu se aștepta.

Pe 7 aprilie, decizia luată în cazul dosarului de trafic de persoane și proxentism în care este implicat fostul partener al Biancăi Drăgușanu, nu a fost acceptată de cei de la DIICOT. Așadar, după ce Tribunalul Gorj a respins cererea de arestare preventivă lui Alex Bodi, DIICOT a făcut o contestație la Craiova, ulterior fiind schimbată decizia. ”Ieri s-a judecat la la Curtea de Apel Craiova, nu la Tribunalul Gorj, contestația pe care a făcut-o DIICOT împotriva respingerii de la Tribunalul Gorj a cererii DIICOT de arestare preventivă a domnului Bodi. Curtea de Apel Craiova a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar, nu va fi arestat preventiv. În primă instanță, cererea de arestare preventivă făcută de DIICOT, care s-a respins, s-a analizat la Gorj și acum DIICOT-ul a făcut constestație la Instanța de la Craiova care a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar pentru încă 30 de zile și nu va fi arestat preventiv, dar poate să facă oricând cerere pentru control judiciar”a declarat Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi.

Cu ce se ocupă Raluca Alexandra, prima soție a lui Alex Bodi

Deși multă lume știe că afaceristul a fost căsătorit cu Bianca Drgăușanu și Iulia Sălăgean, în viața afaceristului mai există o femeie care l-a făcut tată pentru prima oară. Este vorba despre Raluca Alexandra, prima soție a lui Alex Bodi. De-a lungul timpului, afaceristul a avut relații numai cu femei frumoase, iar printre acestea se numără și Raluca. Tânăra a dus-o pe lume pe Jaquelline, prima fiică a lui Bodi. Deși s-au despărțit, aceștia au păstrat o relație bune de dragul fiicei lor. După ce s-a despărțit de Bodi, Alexandra a decis să-și facă o viață nouă și s-a mutat împreună cu fiica sa în Spania. Acolo s-a angajat ca asistentă medical și este mulțumită de viața pe care o duce, având și un partener care îi face toate poftele.

Și Alexandra are o relație apropiată cu Bianca Drăgușană, iar de fiecare dată când venea în România, aceasta locuia în casa vedetei. De asemenea, cele două petreceau împreună cu fostul soț în cluburi de noapte, distrându-se de minune în compania acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: