Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor! Ce le-a cerut fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor! Ce le-a cerut fostul soț al Biancăi Drăgușanu

De trei luni, Alex Bodi se află în arest la domiciliu, acuzat fiind de proxenetism, trafic de persoane, șantaj și constituirea unui grup infracțional. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a prezentat, marți, din nou în fața judecătorilor de la Tribunalul Craiova. Ce a cerut instanței Alex Bodi?

Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor! Ce le-a cerut fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi s-a prezentat, marți, din nou în fața judecătorilor de la Tribunalul Craiova. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află în arest la domiciliu și a cerut instanței ca acesta să-i fie schimbat cu punerea sub control judiciar. Însă, judecătorii nu s-au pronunțat deocamdată, ci vor lua o decizie în acest sens zilele următoare, informează Spynews.

”A fost bine. Am invocat o revocare a măsurii arestului domiciliar cu schimbare de control judiciar și acum să vedem. Nu, încă nu s-au pronunțat judecătorii. Cred că o să fie mâine, dacă nu mă înșel. Îmi doresc să se încheie odată toate chestiile și să se vadă adevărata esență a lucrurilor, cum s-au întâmplat.”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi speră ca lucrurile să se elucideze și să se bucure de libertate.

”Nu-mi permit și nu am voie să divulg anumite lucruri. Lăsăm la aprecierea justiției și sperăm că se vor elucida lucrurile. Mai mult de atât nu am ce să zic. Ieri am avut o contestație asupra sechestrului, s-a extins pentru a treia oară. Trebuie să avem răbdare să fie interogații martorii, toate persoanele implicate. Vedem. Ne rămâne să avem încredere în dânșii. La un moment dat se vor elucida lucrurile”, a mai spus celebrul afacerist.

Alex Bodi: ”Părinții mei suferă din cauza copilului”

Alex Bodi a mai declarat că părinții săi suferă în această perioadă pentru el, din cauză că este arestat.

”Părinții mei, ca orice părinte, în primul rând suferă din cauza copilului. Ei știu adevărul, știu cum s-au întâmplat lucrurile. Îmi pare rău și pentru dânșii. Tata e o persoană mai puternică, mama e mai sensibilă. Sper să se rezolve lucrurile.”, a continuat fostu soț al Biancăi Drăgușanu.

În luna noiembrie, Alex Bodi a fost ridicat de DIICOT pentru că s-a descoperit că face parte dintr-un grup infracțional care racola fete și le forța să se prostitueze. A stat după gratii până în luna decembrie, când în urma unei cereri, judecătorii au decis eliberarea lui, dar sub arest la domiciliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: