Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu. Ce interdicții are fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu. Ce interdicții are fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a aflat, miercuri, că va rămâne în continuare în arest la domiciuliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va trebui să mai stea încă 30 de zile, acasă, sub control judiciar. Ce reguli trebuie să respecte.

Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu. Ce interdicții are fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi nu a aflat încă dacă se va întoarce, din nou, după gratii. Magistrații Judecătoriei Craiova au decis menținerea controlului judiciar, implicit arestul pentru încă 30 de zile, la domiciliu. Alex Bodi nu are voie să primească anumite vizite, la vila sa din Voluntari și nici să discute cu altcineva despre procesul său, a transmis avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

”Alex Bodi a primit vestea cu bărbăţie, dar şi cu oarecare surprindere, întrucât se aştepta la o decizie ceva mai blândă. Bodi va rămâne la vila sa din Voluntari, fără a putea primi anumite vizite şi cu interdicţia de a vorbi despre propriul proces sau despre alte lucruri în legătură cu acesta.

De vreo cinci luni tot aşteptăm să apară acele probe video sau scrise care să-mi incrimineze clientul. Pot să vă declar că inclusiv fosta sa soţie, Iulia Sălăgean, nu are depus în dosar vreo plângere penală formulată la adresa lui Alexandru Nicolae Bodi. Ea are doar o declaraţie de martor”, a precizat avocatul Dancu pentru Impact.ro.

Alex Bodi, acuzat de proxenetism

Alex Bodi a fost arestat în luna noiembrie, după ce s-a descoperit că a ajutat la constituirea unui grup infracțional. El mai este acuzat de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Sunt 18 persoane implicate în acest grup infracțional. Ele racolau fete de pe rețelel de socializare, le seduceau și apoi le forțau să se prostitueze în cluburi din Europa. Victimele care nu se supuneau ordinelor erau grav torturate. Una dintre fete a povestit procurorilor cum a fost violată, bătută până la leșin și băgată cu capul în cadă pentru a fi înecată. Mai mult, fata a mărturisit că ea și restul fetelor erau și drogate în același timp și batjocorite de toți membrii grupării infracționale. Mai multe detalii despre mărturiile șocante ale victimelor găsiți AICI.

”C.A.I. a bătut-o cu pumnii și picioarele, amenințând-o cu moartea și spunându-i că el este stăpânul vieții ei. Persoana vătămată XXX a fost legată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei trei. G.P.A. a dezlegat-o și a lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a băgat-o cu capul în vasul de toaletă.Un alt bărbat a umplut cada, iar C.A.I. a băgat-o cu capul în apă, ținând-o un timp, după care a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență asupra membrilor familiei, continuând să o bage cu capul în apă.În continuare, C.A.I. a dus-o în dormitor și i-a chemat pe bărbații care se aflau în apartament să întrețină relații sexuale cu persoana vătămată. Unii o fotografiau, stăteau în fața ușii și râdeau. Unul dintre bărbați despre care a aflat că făcea tatuaje, a injectat-o cu o substanță, posibil heroină.Bărbatul cu tatuaj în zona ochiului drept – G.P.A., cel care făcea tatuaje și un altul au dus-o la club pe brațe, spunându-le bodyguarzilor că îi este rău.”, a  notat DIICOT în dosarul membrilor grupării lui Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: