Redactia.ro
Home » Monden » Unde își sărbătorește Bianca Drăgușanu ziua de naștere! Diva pleacă din țară în plin scandal cu Alex Bodi

Unde își sărbătorește Bianca Drăgușanu ziua de naștere! Diva pleacă din țară în plin scandal cu Alex Bodi

Unde își sărbătorește Bianca Drăgușanu ziua de naștere! Diva pleacă din țară în plin scandal cu Alex Bodi

Chiar dacă în ultima perioadă a tot avut probleme și este în plin scandal cu fostul soț, Bianca Drăgușanu a luat o hotărâre surprinzătoare! Unde își sărbătorește diva ziua de naștere?

Unde își sărbătorește Bianca Drăgușanu ziua de naștere

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a fost în atenția tuturor, nu numai cu scandalul dintre ea și Alex Bodi, dar și pentru povestea de iubire dintre ea și Gabi Bădălău. Ultiimele relații au consumat-o destul de tare, iar acum, vedeta vrea să ia o pauză de la tot și să plece în vacanța vieții ei!

Vedeta a lăsat în urmă problemele pe care le are cu fostul ei soț și pleaca o perioadă din țară. Nu este pentru mult timp, ci doar pentru o vacanță scurtă care să-i încarce bateriile. Mai ales că, peste puțin timp vedeta urmează să-și sărbătorească ziua de naștere, motiv pentru care anul acesta vrea să facă ceva cu totul special.

Unde își sărbătorește Bianca Drăgușanu ziua de naștere! Bianca Drăgușanu uimitește ca de fiecare dată, astfel că la ultimul interviu a mărturisit că va pleca în America pentru doua săptămâni, acolo unde își va sărbători împlinirea unei frumoase vârste.

”Anul ăsta de ziua mea cred că o să plec în America și cred că o să stau acolo vreo două săptămâni că am de gând să plec prin Miami. Am făcut niște rochii frumoase pe care vreau să le pozez în peisaje de neuitat. Dacă n-as fi eu ce s-ar mai scrie, ce s-a mai inventa”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău

Viața sentimentală a Biancăi Drăgușanu este una foarte controversată. Vedeta are parte de iubiri extreme, care să o ducă pe cele mai înalte culmi sau pe cele mai abrubte. Din experiența ei vedem că nu-i prea place să fie pe o linie de plutire, iar acest lucru pare să o plictisească pe fosta prezentatoare.

De curând, un nou bărbat și-a făcut apariția în viața blondinei, și anume Gabi Bădălău. Cei doi anunțau că sunt doar prieteni, după ce s-au iubit prin Dubai și Maldive. Deși au confirmat la început că formează un cuplu, nu s-a afișat împreună în România.
Unde își sărbătorește Bianca Drăgușanu ziua de naștere! Bianca Drăgușanu a declarat recent că este o femeie singură, iar Gabi Bădălău a fost văzut cu mai multe domnișoare la hotel. Separarea nu a durat prea mult și se pare că marea împăcare s-a produs.

În urmă cu doar câteva zile ea a postat pe Instagram o inimioară într-un local și a ținut să tracă în centrul acesteia inițiala numelui lui Gabi Bădălău. Mai mult de atât, de Dragobete ea a fost surprinsă cu un buchet imens de flori, iar admiratorul ar putea să fie cu siguranță încă soțul Claudiei Pătrășcanu.