Redactia.ro
Home » Monden » Menajera lui Alex Bodi, dezvăluiri șocante despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu. „Realitatea e cu totul alta”

Menajera lui Alex Bodi, dezvăluiri șocante despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu. „Realitatea e cu totul alta”

GALERIE FOTO (2) Menajera lui Alex Bodi, dezvăluiri șocante despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu

Menajera lui Alex Bodi, dezvăluiri șocante despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu. După ce Bianca Drăgușanu a declarat public că ar fi fost bătută de fostul soț, menajera lui Alex Bodi, despre care blondina a spus că ar fi ajutat-o să fugă din casa afaceristului, a făcut declarații șocante despre ceea ce s-a întâmplat. A fost sau nu batuta Bianca de Alex Bodi?

Menajera lui Alex Bodi, dezvăluiri șocante despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu. „Realitatea e cu totul alta”

Menajera lui Alex Bodi, dezvăluiri șocante despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu. Bianca Drăgușanu a declarat în urmă cu câteva săptămâni că a fost bătută cu bestialitate de către Alex Bodi în timpul relației lor. Mai mult, blondina a făcut publice câteva imagini șocante în care apare cu fața tumefiată, susținând în repetate rânduri că fostul soț ar fi fost agresiv cu ea de mai multe ori. De asemenea, vedeta a spus că menajera lui Alex Bodi a ajutat-o pe Bianca să iasă din casa afaceristului.

Potrivit Antena Stars, menajera lui Alex Bodi a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Mai mult, femeia a sous adevărul despre bătăile pe care Bianca susține că le-a încasat de la Alex Bodi. Angajata susține că nu ar fi adevărat ceea ce a declarat Bianca și că nu ar fi fost vorba despre nicio evadare. Totodată, menajera a spus că nu a văzut niciodată ca Alex să o fi bătut-o pe Bianca. „Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi.

Menajera lui Alex Bodi, declaratii socante

Adevărul despre bătăile pe care Bianca le-ar fi încasat de la Alex Bodi

Angajata lui Alex Bodi a declarat că nu a văzut niciodată urme de bătăi pe trupul blondinei. Mai mult, femeia a spus că ar fi auzit câteva certuri între cei doi, dar niciodată afaceristul nu a recurs la violență. „Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a mai spus ea.

Mai departe, angajata lui Bodi a declarat că afaceristul nu ar fi ținut pe nimeni cu forța și nu a fost vorba de nicio evadare. „De unde să evadeze? Nu este adevărat, nu era nimeni ținut cu forța, ușa era deschisă, puteai să te duci unde vrei, nu era nimeni sechestrat. Cum putea ține o persoană sechestrată când avea pe cineva în casă? Nu e adevărat. Susțin că nu era nimeni sechestrat și nu a evadat cu nimeni. A alergat după mine când am plecat”, a mai transmis angajata afaceristului. După ce a plecat, menajera susține că ar fi condus-o pe Bianca acasă, dar câteva ore mai târziu blondina s-a întors acasă la soțul său. Totodată, femeia susține că Bianca ar fi filmat-o fără acordul ei și că ar fi trimis imagini de pe telefonul mobil. Menajera ar fi observat într-o zi, câteva zgârieturi pe pieptul lui Alex Bodi, iar în acel moment s-a speriat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: