Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să dea declarații împotriva sa: „Dacă frustrarea era o boală…”

Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să dea declarații împotriva sa: „Dacă frustrarea era o boală…”

GALERIE FOTO (2) Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să dea declarații împotriva sa

Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să dea declarații împotriva sa. Bianca Drăgușanu a fost chemată de urgență la Parchet pentru a da declarații, după ce a depus plângere împotriva fostului soț, Alex Bodi. La scurt timp, acesta a reacționat dur la adresa blondinei!

Postarea lui Alex Bodi

Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să dea declarații împotriva sa: „Dacă frustrarea era o boală…”

Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să dea declarații împotriva sa. Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ia amploare, după ce vedeta a recunoscut în urmă cu două săptămâni în emisiunea Xtra Night Show că a fost bătută de mai multe ori de fostul soț, Alex Bodi. Mai mult, Bianca a postat și câteva fotografii în care apare cu fața tumefiată. Astfel, după ce a depus plângere împotriva afaceristului, Bianca a fost chemată luni, la Parchet pentru a da declarații. La scurt timp, Alex Bodi a postat pe contul său de Instagram un mesaj subtil, adresat fostei soții. ”Dacă «frustrarea» era o boală… existau mai multe cazuri decât de COVID și unii stăteați numai în perfuzii!!!”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram.

Bianca Drăgușanu s-a prezentat la Parchet însoțită de avocatul său, dar nu a vrut să le ofere prea multe declarații reporterilor care se aflau în parcarea instituției. „M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies”, a spus Bianca Drăgușanu înainte să intre la Parchet.

Bianca Drăgușanu, torturată de Alex Bodi

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a recunoscut în emisiunea lui Dan Capatos că a îndurat mai multe bătăi în timpul relației cu Alex Bodi.

”M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…) Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis OK, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Se pare că problemele se țin scai de blondina. După ce a fost chemată la DIICOT, Bianca a primit o amendă de 5 mii de lei. Fosta asistentă Tv consideră că amenda pe care a primit-o la petrecerea VIP-urilor din Herăstrău este una abuzivă în ceea ce o privește. La această petrecere au participat mai multe vedete din showbiz-ul românesc, precum Alex Velea, Antonia sau Puya. ”Am fost amendată cu maxim posibil, în contextul în care eu nu am fost nici măcar legitmată şi nici măcar nu am fost acolo. Pe mine nu m-a oprit nimeni, nu am văzut Poliţia.Eu eram acasă la ora 23.00, iar datorită faptului că am făcut nişte postări pe Instagram, mi-au dat amendă pentru ce am postat pe Instagram. Eu am părăsit localul în momentul în care s-a făcut ora 22:30, ceva de genul acesta”, a spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: