Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună? Imaginea postată spune totul

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună? Imaginea postată spune totul

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună? Imaginea postată spune totul

Bianca Drăgușanu nu poate sta departe de Gabi Bădălău! Se pare că cei doi sunt din nou împreună, dovadă fiind postările blondinei. Cum s-a dat vedeta de gol?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună

Viața sentimentală a Biancăi Drăgușanu este una foarte controversată. Vedeta are parte de iubiri extreme, care să o ducă pe cele mai înalte culmi sau pe cele mai abrubte. Din experiența ei vedem că nu-i prea place să fie pe o linie de plutire, iar acest lucru pare să o plictisească pe fosta prezentatoare.

Dacă de curând și-a anunțat despărțirea de Gabi Bădălău, iată că acum Bianca Drăgușanu l-a adus din nou în viața ei pe afacerist. Vedeta a postat o imagine care nu are nevoie de foarte multe explicații, asta după ce în dreptul unei inimoare a ținut să precizeze inițiala numelui fiului de milionar.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună? Seara trecută, Bianca Drăgușanu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu o inimioară aflată într-un local drept ornament, iar ea a ținut să adauge prin intermediul rețelei de socializare o literă în interiorul acesteia.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună? Imaginea postată spune totul

Se pare că litera este chiar inițiala numelui lui Gabi Bădălău, astfel că semnele spre împăcare sunt mai mult decât evidente. Mai mult, piesa de dragoste care derulează în timp ce apare fotografia, este și ea un mesaj pe care blondina a vrut să-l transmită.

”Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”, a fost mesajul publicat de vedetă.

Cum și-au început relația Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a avut parte de multe eveniment în ultima perioadă. Viața ei a fost cuprinsă de un haos și de emoții puternice, mai ales pe partea amoroasă. După ce a reușit să iasă dintr-o relație care nu-i făcea deloc bine, alături de afaceristul Alex Bodi, blondina s-a refugiat în brațele altui afacerist, mai exact Gabi Bădălău.

La început, vedeta a specificat că sunt doar prieteni, însă semnele arată alteceva. După ce au fost surprinși în Dubai în timp ce se aflau în tandrețuri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat într-o vacanță în Maldive unde vedeta s-a bucurat de cea mai tare experiență alături de noul bărbat din viața sa. Aceasta și-a încântat fanii cu fotografii care mai de care mai incendiare, însă ea și Gabi Bădălău nu s-au fotografiat deloc împreună în tot acest timp și și-au ținut iubirea departe de ochii curioșilor.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună? Dacă până acum a decis să fie destul de discretă în ceea ce privește relația pe care ar fi avut-o cu Gabi Bădălău, iată că lucrurile tind să meargă pe alt drum și se pare că se anunță împăcarea dintre cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: