Redactia.ro
Home » Monden » Scandal între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Copiii afaceristului au fost de față

Scandal între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Copiii afaceristului au fost de față

Scandal între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Scandal între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Copiii afaceristului au fost de față

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au certat în fața copiilor afaceristului! Claudia Pătrășcanu a divulgat tot pe pagina sa de Facebook. 

Scandal între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de față cu copiii acestuia

Claudia Pătrășcanu nu a mai rezistat și a făcut publice mai multe informații despre relația dintre Gabi Bădălau și iubita lui Bianca Drăgușanu. Se pare că cei doi au avut main multe episoade de ceartă de față cu cei doi copii ai afaceristului, în timp ce aceștia se aflau la ei în weekend.

Fosta soție a afaceristului a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj lung în care a declarat că Gabi Bădălău se află sub influența substanțelor interzise constant și că nu are grijă de cei doi copii pe care aceștia îi au împreună.

”Am tot așteptat și aștept în continuare să sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasa, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău!

Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30… copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întamplat în acel weekend”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Mai mult, Claudia Pătrășcanu a declarat că fostul ei soț s-a certat constant cu actuala lui iubită, Bianca Drăgușanu pe tot parcursul weekend-ului, copiii acestora fiind de față.

”Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București – Constanța, tot aceste doua personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări”, spune fosta soție a lui Bădălău.

Claudia Pătrășcanu imploră autoritățile să-și facă treaba

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a făcut un apel către autoritățile statului să se ocupe de acest caz pentru a nu păți nimic cei doi copii ai ei. Mai mult, artista susține că doamna psiholog a fost sunată ”de mai SUS” pentru a o amenința să nu-l mai deranjeze pe fiul lui Bădălău.

”S-au făcut doua teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. Oameni ai statului ăsta român, va implor ca mamă, gândiți-vă să luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor…. eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați în seamă?! Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PăR, în permanență este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situatii grele.

Dacă se întâmplă ceva cu acești doi copii, cine răspunde în țara asta? Se întâmplă atâtea în această țară și nimeni nu face nimic doar pentru că exista acest Bădălău? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamnă psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus că s-a sunat de mai SUS, să nu mai fie deranjat fiul lui Bădălău! Tot această doamnă psiholog a permis tatălui să mă jignească sub privirea dumneaei….copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce-mi stă în putere pentru educația și siguranța lor. Luați în serios cazul meu, eu tot aștept! Cred în Dumnezeu și sper să iasă la suprafață tot adevărul, dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție! Va rog, faceți ceva!”, a continuat Claudia Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: