Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, chemată de procurori la Parchet. Vedeta a avut o reacție acidă în fața instituției

Bianca Drăgușanu, chemată de procurori la Parchet. Vedeta a avut o reacție acidă în fața instituției

GALERIE FOTO (6) Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, chemată de procurori la Parchet. Bianca Drăgușanu a fost chemată de urgență la Parchet pentru a da declarații în legătură cu plângerea pe care a făcut-o împotriva lui Alex Bodi, fostul ei soț. Blondina l-a acuzat pe acesta că a bătut-o extrem de tare în timpul celor doi ani de relație. Bianca a avut o reacție acidă chiar în parcarea instituției. Ce a pățiti diva?

Bianca Drăgușanu, chemată de procurori la Parchet. Vedeta a avut o reacție acidă în fața instituției

Bianca Drăgușanu, chemată de procurori la Parchet. Bianca Drăgușanu a făcut declarații șocante în urmă cu câteva zile în emisiunea lui Dan Capatos. Blondina a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi în timpul relației lor, arătând câteva imagini în care apare cu fața tumefiată. Mai mult, fosta asistentă tv a depus o plângere la Parchet, împotriva fostului soț cu privire la bătăile primite. Luni, vedeta a fost chemată de urgență la Parchet cu privire la plângerea depusă. Procurorii au solicitat prezenta obligatorie a Biancăi Drăgușanu la Parchet, pentru a face declarații cu privire la plângerea depusă. Aceasta a ajuns la Parchet alături de avocatul său, aceasta fiind foarte grăbită. ”M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies”, a spus Bianca Drăgușanu.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare neagră și o bluză cu aceeași nuanță, Bianca a avut o reacție acidă chiar în parcarea instituției. Conform Spynes.ro, aceasta a fost extrem de nervoasă, iar ceea ce a scos-o din sărite a fost faptul că nu a găsit loc de parcare. Întrebată de ce este supărată, aceasta a declarat că nu a găsit loc de parcare. ‘Nu am avut loc de parcare, de asta sunt supărată”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, cu fața tumefiată

În urmă cu două săptămâni, vedeta a declarat în emisiunea Xtra Night Show că a fost bătută cu brutalitate de către Alex Bodi, fostul ei soț. Aceasta a povestit că astfel de episoade ar fi avut loc de multe ori.„M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată’‘, a spus Bianca Drăgușanu.

Cu toate că aceste evenimente au avut loc în urmă cu ceva timp, blondina și-a făcut curaj să vorbească despre ele, după ce în presă a apărut o fotografie cu ea bătută. Astfel, Bianca a decis să spună chiar ea adevărul fără să aștepte să fie șantajată de cineva. Mai mult, în prezent, Bianca Drăgușanu este la cuțite cu fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean cu care se credea că aceasta are o relație de prietenie. Se pare că Iulia a acuzat-o pe blondină că a despărțit-o de Bodi, dar cu toate astea a iertat-o de două ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: