Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Cum s-au dat de gol

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Cum s-au dat de gol

GALERIE FOTO (4) Alex Bodi și Daria Radionova

Alex Bodi și Daria Radionova se pare că nu mai ajung anul acesta să facă nunta, așa cum plănuiau. S-au despărțit la nici 5 luni de când au confirmat că formează un cuplu. Cum s-a aflat acest lucru?

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Cum s-au dat de gol

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Deși a cerut-o de soție și urmau ca anul acesta să facă nunta, iată că nu va mai avea loc marele eveniment. Frumoasa moldoveancă și fostul Biancăi Drăgușanu, aflat în arest la domiciliu, au anunțat în mod indirect faptul că nu mai formează un cuplu, potrivit Cancan.

Mai exact, la o privire mai atentă pe conturile de Instagram ale celor doi, se poate vedea că nu mai au poze împreună. Pe lângă asta, Daria Radionova și Alex Bodi și-au dat și …”unfollow”.  În schimb, Daria a păstrat fotografiile cu buchetele mari de flori primite de la afacerist.

 

Despărțirea lor a mai fost speculată și în urmă cu câteva zile, dar tânăra moldoveancă nega acest aspect.

“Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea. n acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc business-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România”, spunea Daria Radionova săptămâna trecută.

Ce spunea Alex  Bodi înainte de despărțirea de Daria Radionova

După ce i-a dat un inel de logodnă (despre care se zvonește că ar fi același pe care i l-a dăruit și Biancăi Drăgușanu, dar ea l-a refuzat) Alex Bodi și-a exprimat dorința de a merge, din nou, în fața altarului.

“Cred că da (n.r.: nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere, este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, spunea Alex Bodi.

Sunt speculații potrivit cărora Daria Radionova ar fi fost motivul pentru care Alex Bodi a snopit-o în bătaie pe Bianca Drăgușanu când era împreună cu aceasta. În momentul de față, Alex Bodi se află în arest la domiciliu și speră să fie plasat în control judiciar. El este acuzat de proxenetism, trafic de persoane, șantaj și constituirea unui grup infracțional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: