Redactia.ro
Home » Monden » Alex Ciucu, noi declarații despre speculațiile divorțului de Alina Sorescu: ”Nu este adevărat nimic”

Alex Ciucu, noi declarații despre speculațiile divorțului de Alina Sorescu: ”Nu este adevărat nimic”

După ce a oferit prima declarație în exclusivitate pentru Redacția.ro, cu privire la posibilul divorț de Alina Sorescu, designerul Casei Regale neagă în continuare. Alex Ciucu a clarificat și cine este femeia alături de care a fost surprins la ceas de seară, în urmă cu câteva zile.

Alex Ciucu, noi declarații despre speculațiile divorțului de Alina Sorescu: ”Nu este adevărat nimic”

Alex Ciucu neagă în continuare faptul că divorțează de Alina Sorescu, așa cum se scrie de câteva luni bune. Informația a luat și mai mult amploare, după ce paparazzi l-au surprins, la ceas de seară, în compania unei domnișoare blonde. Celebrul designer spune că el și soția sa se simt deranjați de zvonurile divorțului.

“La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a spus Alexandru Ciucu pentru Playtech.ro.

Alex Ciucu, despre domnișoara blondă: ”Este Georgiana, o prietenă de familie”

Alex Ciucu a mai precizat că nu înțelege de ce speculațiile despre divorț au luat atât de multă amploare. În privința domnișoarei blonde, Alex Ciucu a spus că se numește Georgiana și că este o prietenă de familie.

“Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a mai explicat Alex Ciucu.

Ce spune Alina Sorescu despre zvonurile divorțului

Alina Sorescu nu a dorit să comenteze ceea ce se scrie în ultima vreme, deoarece preferă să aibă o viață discretă.

”Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus și Alina Sorescu la Prima TV.

În urmă cu aproape două săptămâni, Alex Ciucu a fost fotografiat alături Georgiana, în timp ce se îndreptau către un restaurant, pe timp de seară. Doar că restaurantul era pe punctul de a se închide și s-au orientat către casa acesteia, de unde creatorul de modă a ieșit după câteva ore bune.

Acesta a fost momentul care a dat curs speculațiilor divorțului, mai ales că anul trecut, Alex Ciucu a fost văzut singur la mare, într-un club din Mamaia. După apapriția imaginilor, Redacția.ro a luat legătura cu Alex Ciucu care a negat cu vehemență posibilul divorț: Nu se pune problema de așa ceva!”, ne-a declarat în exclusivitate faimosul creator de modă. Tot atunci, Alex Ciucu nu a oferit detalii despre Georgiana, despre care nu se știa cine este.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: