Redactia.ro
Home » Monden » Alex Dobrescu, lovitură pentru Cristina Cioran. Actrița, umilită public de iubitul mai tânăr. A făcut publice mesaje din intimitate

Alex Dobrescu, lovitură pentru Cristina Cioran. Actrița, umilită public de iubitul mai tânăr. A făcut publice mesaje din intimitate

GALERIE FOTO (5) cristina cioran

Încurcate sunt căile dragostei! Cristina Cioran și Alex Dobrescu par să fie la cuțite, deși în urmă cu doar câteva zile afaceristul susține că relația dintre ei este pe drumul cel bun și continuă să formeze un cuplu.

Alex Dobrescu a făcut publică o discuție pe care a avut-o cu actrița Cristina Cioran

Nimeni nu mai știe cu exactitate care este relația dintre Cristina Cioran și afaceristul Alex Dobrescu. Bărbatul a cerut-o în căsătorie de 15 ori, Cristina l-a refuzat. Apoi, conform Cristinei s-ar fi despărțit. Alex a declarat că totul a fost o glumă și a povestit că legătura dintre ei este mai bună ca oricând, deși fiecare dintre ei doarme într-o casă diferită. Iată că nu a trecut nici măcar o săptămână de la marea împăcare, că Alex Dobrescu ne suprinde din nou. Concret, iubitul sau fostul iubit al Cristinei Cioran a făcut publice mai multe mesaje dintre el și actriță. Din păcate, acestea nu îi fac deloc cinste vedetei. 

În schimbul de mesaje, Cristina era vizibil revoltată și folosea un limbaj colorat pentru a-i răspunde lui Alex. Moment în care, Cristina este amenințată de partenerul de viață că mesajele vor fi văzute de o țară întreagă. Așadar, iată că Alex s-a ținut de promisiune și și-a dus planul la capăt. Discuția, pe un ton neprietenos, dintre cei doi a ajuns să nu mai fie una privată.

„Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta … nada … Ești o paria, hai du-te până nu mă duc eu să spun eu de tine cine ești. A ajuns să râdă toată lumea de prăjitul fost iubit. Când mă *&^%$^ eu cu bărbați, tu te jucai în nămol. Când aveam eu orgasme tu l**geai prostituate. Mare prost ești! Astea le postez. Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost conversația dintre cei doi.

Cum s-au conoscut Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au cunoscut la scurt timp după ce actrița fusese părăsită de bărbatul alături de care trebuia să ajungă la altar, Traian Văduva. Vedeta a fost cucerită iremediabil de către Alex, care a reușit să-i ajungă la suflet prin cinismul avut și inteligența ascuțită.

„Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătitelea. Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă. (…) Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens. M-am surprins pe mine, am realizat câtă nevoie aveam de cineva inteligent, curajos, cu umor și brațe puternice”, declara Cristina Cioran, conform Viva!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: