Redactia.ro
Home » Monden » Alex Dobrescu, sărut timid cu o altă femeie. Cum s-a fotografiat fostul iubit al Cristinei Cioran

Alex Dobrescu, sărut timid cu o altă femeie. Cum s-a fotografiat fostul iubit al Cristinei Cioran

GALERIE FOTO (2) Alex Dobrescu, sărut timid cu o altă femeie. Cum s-a fotografiat fostul iubit al Cristinei Cioran

Alex Dobrescu s-a fotografiat când se săruta cu o altă femeie, se pare, care ar fi noua lui iubită. Iată unde și cum s-a fotografiat fostul partener de viață al actriței Cristina Cioran, a căror despărțire (sau pauză) s-a produs nu de mult.

Alex Dobrescu, sărut timid cu o altă femeie. Cum s-a fotografiat fostul iubit al Cristinei Cioran

Iubiți, foști iubiți, cereri în căsătorie, neînțelegeri, certuri, împăcări și din nou despărțiri sau pauze. Așa e în dragoste și așa a fost și în relația Cristinei Cioran cu Alex Dobrescu. Cei doi sunt părinții unei fetițe, pe care actrița a născut-o prematur în 2021.

Nu a trecut mult de când cei doi și-ar fi încheiat socotelile, însă, că Alex Dobrescu s-a fotografiat alături de o femeie chiar când cei doi se sărutau. Ea ar fi noua lui iubită. Pe fundalul fotografiei publicate în mediul online, el a pus o melodie de dragoste pe care toată lumea o știe: Elvis Presley – Can’t help falling in love.

Din imagine, reiese că cei doi se aflau într-un lift la acel moment, iar Alex Dobrescu a ținut telefonul mobil în mână și a făcut poza. Erau îmbrăcați casual amândoi, iar femeia, a cărei identitate nu se cunoaște, momentan, ținea un picior ridicat.

Culmea e că la începutul lunii noiembrie, anul acesta, la doar câteva zile după ce a cerut-o de soție pe Cristina Cioran, Alex Dobrescu a anunțat că a devenit fostul iubit al actriței.

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris acesta în dreptul unui videoclip.

Iată ce mesaj au fost transmise de cuplu, la un moment dat.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări… Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin”, a scris Cristina Cioran în mediul online.

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine. A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini