Redactia.ro
Home » Monden » Alex și Antonia, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Și-au ales nașii de cununie. Cine le va fi alături în cea mai importantă zi din viața lor

Alex și Antonia, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Și-au ales nașii de cununie. Cine le va fi alături în cea mai importantă zi din viața lor

Anunțul care i-a surprins pe toți fanii cântăreței Antonia: Veste despre al patrulea copil

După o perioadă îndelungată în care au fost inseparabili, constituind unul dintre cele mai stabile cupluri din industria showbiz-ului autohton, Alex Velea (39 de ani) și Antonia (34 de ani) au început să se pregătească pentru nunta lor. Cu doi ani în urmă, artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor săi, iar admiratorii celor doi au așteptat cu nerăbdare momentul în care îndrăgostiții își vor uni destinele. Iată că momentul este mai aproape decât am crede, iar Alex Velea a dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie.

Alex Velea și Antonia și-au ales nașii de cununie. Cine le va fi alături în ziua cea mare

Alex Velea și Antonia reprezintă unul dintre cele mai iubite cupluri din industria de divertisment din România, iar mulți dintre admiratorii lor au așteptat cu nerăbdare momentul în care cei doi vor începe pregătirile pentru nunta lor. Deși încă nu au stabilit data exactă și locația pentru acest eveniment important, din cauza programelor lor foarte încărcate, cei doi au ales persoanele care le vor deveni nași de cununie.

Ștefan Lucian, fondatorul de la Global Records, și soția acestuia le vor fi alături celor doi cântăreți în ziua în care își vor uni în mod oficial destinele, conform declarațiilor pe care Alex Velea le-a făcut în cadrul unei emisiuni televizate.

Alex Velea și Antonia nu-și doresc o nuntă cu sute de invitați

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. Lucian de la Global și Bianca.

Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii.

Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a povestit Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: