Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea a ajuns la Jilava! Artistul din România, surprins în spatele gratiilor, alături de alți deținuți

Alex Velea a ajuns la Jilava! Artistul din România, surprins în spatele gratiilor, alături de alți deținuți

Da, ați auzit bine, Alex Velea a fost surprins în spatele gratiilor de la Jilava. Artistul iubit de toți românii a fost surprins alături de alți deținuți ai penitenciarului. Anunțul i-a lăsat mască pe toți cei care îl urmăresc.

Adevărul a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp, moment în care vedeta a mărturisit adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Alex Velea a povestit pe larg cum a ajuns să petreacă câteva zile la Jilava, precum și cum i s-a părut întreaga experiență.

Alex Velea a ajuns la Jilava

Toamna aceasta, fanii muzicii românești au parte de o surpriză spectaculoasă, pe marele ecran. Alex Velea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, face trecerea din lumea muzicii în cea a filmului. Starul pop a avut o experiență inedită, petrecând câteva zile în Penitenciarul Jilava pentru a filma pentru producția cinematografică „Băieți Deștepți”, care va ajunge pe marile ecrane începând cu data de 13 octombrie.

Alex Velea este cunoscut pentru cariera sa de succes în muzică, dar a surprins cu talentul său actoricesc în noul film românesc „Băieți Deștepți”. În această producție, artistul se remarcă într-un rol inedit, acela al unui „băiat” rău, aflat într-o luptă constantă pentru supraviețuire într-un mediu dificil – închisoarea. Dar iată detaliul interesant: el interpretează rolul fratelui celebrei cântărețe Ruby.

„Băieți Deștepți” nu este doar un film cu un cuplu de protagoniști carismatici. Distribuția acestui film impresionant include nume sonore din industria cinematografică și muzicală românească. Alături de Alex Velea și Ruby, în rolurile principale, vom vedea interpreți talentați precum Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Johny Romano, Silviu Mircescu și Dan Bursuc, printre alții.

„Sunt un bad boy cu valențe de băiat «valabil» care este pus în diverse situații din cauza mediului în care ajunge – pușcărie. O să vă placă personajul meu”, a declarat Alex Velea pentru Ciao.

Cum a fost experiența din închisoare pentru Alex Velea

Alex Velea a vorbit despre experiența pe care a avut-o în închisoarea de la Jilava, alături de ceilalți deținuți. Se pare că artistul a petrecut o perioadă destul de lungă pe platourile de filmare și a rămas impresionat de ceea ce se întâmplă acolo.

„Experiența… a fost ceva inedit. O parte din “Băieți Deștepți” s-a filmat în penitenciarul Jilava. Și pentru câteva zile, ore bune le-am petrecut acolo. Când sunt pus în această ipostază, de “actor” (deși mai am mult de învățat până să am acest merit, să mă pot numi și așa) sunt emoționat și încerc să mă autodepășesc la fiecare scenă. Vreau să confirm că am potențial și să-i conving pe cei ce m-au ales că au luat o decizie înțeleaptă dându-mi rolul”, a mai explicat Alex Velea pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: