Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea a dezvăluit când va face nunta cu Antonia. „Trăim vremuri ciudățele…”

Alex Velea a dezvăluit când va face nunta cu Antonia. „Trăim vremuri ciudățele…”

Alex Velea și Antonia au o relație deosebită, iar momentul când aceștia își vor uni destinele în mod oficial a fost mult așteptat de publicul din țara noastră. Și-au întemeiat o familie, dar nunta s-a lăsat mult așteptată. Acum, au oferit detalii despre planurile pe care le au pentru acest eveniment special din viața lor.

Alex Velea a dezvăluit când va face nunta cu Antonia. „Trăim vremuri ciudățele…”

Alex Velea și Antonia și-au început povestea de dragoste în anul 2013, moment în care fiecare dintre ei trăise deja dezamăgirea unui divorț. Au pășit cu multă atenție pe acest drum început împreună, dar timpul pe care și l-au alocat să se cunoască mai bine a meritat pe deplin. 8 ani mai târziu sunt încă unul alături de celălalt și formează una dintre cele mai frumoase din showbizul românesc.

După ce divorțul dintre Antonia și fostul său partener, Vincenzo Castellano, a fost oficial, Alex a făcut pasul pe care îl aștepta de mult timp. A îngenunchiat în fața iubitei sale și a cerut-o de soție, iar răspunsul a fost, bineînțeles, „DA!”. De atunci au trecut câteva luni bune, iar cei doi nu au oferit prea multe detalii despre nuntă. Au mărturisit însă că-și doresc ca totul să fie special, motiv pentru care nu se grăbesc deloc cu pregătirile.

Întrebat despre momentul când va păși în fața altarului, Alex Velea a spus recent că nu a stabilit cu exactitate data. Acest lucru se datorează contextului epidemiologic dificil cu care ne confruntăm în prezent, care nu permite organizarea nunților și a evenimentelor. Astfel, el și Antonia au decis să mai aștepte până când vor putea organiza o petrecere pe cinste, care să nu fie limitată de restricții și măsuri de prevenție.

,,Când s-o putea. Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne ,,limiteze vreo lege sau regulă”. […] 2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie.”, a declarat Alex Velea pentru VIVA!

Ce spune Alex Velea despre Antonia și familia lor

Deși sunt împreună de atât de mult timp, Alex Velea și Antonia pare că au știut cum să-și păstreze pasiunea și sentimentele puternice unul față de celălalt. Artistul a vorbit și despre familia sa, dezvăluind că este foarte fericit și împlinit.

Antonia este cea care l-a susținut și l-a completat mereu perfect, iar între ei nu au existat niciodată certuri majore. Cei doi artiști au mici neînțelegeri, ca în orice familie, dar acestea se rezumă doar la discuții în contradictoriu.

„Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy.”, a mai adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: