Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, despre relația cu fiica Antoniei dintr-o altă căsătorie! Ce spune artistul despre Maya

Alex Velea, despre relația cu fiica Antoniei dintr-o altă căsătorie! Ce spune artistul despre Maya

Alex Velea și Antonia sunt, de departe, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au împreună doi băieți. De asemenea, Antonia mai are o fetiță din căsătoria cu Vincenzo. Recent, Alex Velea a dezvăluit care este relația cu fiica Antoniei, Maya.

Alex Velea, despre relația cu fiica Antoniei dintr-o altă căsătorie! Ce spune artistul despre Maya

Din spusele lui Alex Velea se pare că relația pe care o are cu Maya este una excelentă. Cei doi se înțeleg foarte bine și se iubesc reciproc. Mai mult decât atât, Alex Velea a făcut un gest care a impresionat-o pe Antonia. Artistul și-a tatuat chipul micuței Maya.

E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya’’a spus Alex Velea pentru viva.ro.

Totodată, Alex Velea a vorbit și despre relația dintre cei trei copii. Dominic își iubește și fratele și sora la infinit. Pe Maya o divinizează și pe Akim îl protejează, pentru că e mezinul familiei.

Deși se „bat (ca toți frații), sunt foarte uniți. Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastră și darul de la Dumnezeu’’, a mai spus Alex Velea.

Când se vor căsători Alex Velea și a Antonia?

Bat clopote de nuntă pentru Alex Velea și Antonia. Artistul a mărturisit că marele eveniment va avea loc în anul 2022. Nu a vrut să spună exact când, pentru că-și dorește să fie o surpriză pentru fani, dar și pentru el și logodnica sa.

„Când s-o putea. Trăim vremuri ciudate, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne „limiteze vreo lege sau regulă. 2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va

mai fi cu această pandemie. Am fost mereu uniţi, am crezut în noi, în iubirea noastră şi am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit dacă suntem împreună, o echipă. Aşa am reuşit să avem această familie frumoasă, construită pe iubire, respect, echilibru”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: