Redactia.ro
Home » Homepage » Alex Velea și Antonia s-au logodit! Bijuteria de pe mâna artistei costă cât o mașină

Alex Velea și Antonia s-au logodit! Bijuteria de pe mâna artistei costă cât o mașină

Antonia și Alex Velea s-au logodit astăzi! Cei doi artiști formează un cuplu de nouă ani de zile și au împreună doi băieței superbi. Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie chiar astăzi pe iubirea vieții lui.

Antonia și Alex Velea s-au logodit astăzi!

Alex Velea a fost cel care a făcut marele anunț. Artistul a publicat o fotografie cu Antonia în timp ce este emoționată cu lacrimi în ochi în timp ce pe mâna sa apare un inel de logodnă care valorează cât o mașină. Alex Velea nu s-a zgârcit la bani și i-a luat o bijuterie rară logodnicei sale. Inelul este unul din aur alb, decorat cu diamante albe și galbene. Prețul inelului se ridică la aproximativ 15,000 de lei.

Cu toate că Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai bine de 9 ani de zile, cei doi s-au aflat în imposibilitate de a se căsătorii deoarece până de curând Antonia încă era căsătorită în acte cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano. Antonia a spus „DA” făsă să stea pe gânduri și a izbucnit în lacrimi. Acum toată lumea așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment când Antonia va imbrăca din nou rochia albă de mireasă.

A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!! @antonia #comorileluivelea”, este mesajul pe care Alex Velea l-a publicat pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Ce spunea Alex Velea acum ceva timp despre începutul poveștii de iubire dintre el și Antonia

Alex Velea a povestit că celor doi amorezi nu le-a fost ușor la începutul relației deoarece ambii veneau din căsnicii nefericite cu un bagaj emoțional destul de mare. Speculațiile din presă au fost cele care i-au afectta cel mai mult pe cei doi.

Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip.„, spunea mai de mult Alex Velea.

Etichete: