Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Matei o „face” pe Nico bunică. Micuţul se va naşte de Revelion!

Alexandra Matei o „face” pe Nico bunică. Micuţul se va naşte de Revelion!

Cântăreaţa Nico va deveni bunică. Fiica lui Nico, Alexandra, este însărcinată, iar mama ei este extraordinar de entuziasmată că va deveni bunică pentru prima oară.

Artista a spus totul la „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Fiica ei se află în ultimul trimestru de sarcină și se pregătește să dea naștere pe 30 decembrie. Micuțul va veni pe lume aproape de cumpăna dintre ani, iar Nico are deja planuri mari pentru nepoțelul ei.

Cel mai frumos cadou pentru Nico

Pe 30 decembrie, Alexandra Matei este programată să aducă pe lume un băiețel. „O să avem un nepoțel. Pe 30 este programată să nască. Este cadoul cel mai de preț! Să vezi ce o să meargă cu mine peste tot și ce o să cânte. La toate instrumentele îl pun să cânte. Exact ce nu a făcut fiica mea o să facă el. Matias îl va chema”, a dezvăluit Nico.

Cântăreața e foarte entuziasmată că va deveni bunică. „Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită.

O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. Să o învețe absolut tot. Mie îmi place să îmi spună buni. O să îmi spună Nico probabil sau nu știu. Nu mai contează.

Mie îmi place să îmi spună bunică. Știi cum e? E în al nouălea cer Laurențiu pentru că este singurul bărbat din familie. El are o fetiță, eu am o fetiță. La noi sunt foarte multe fete, iar el este băiețel și e în culmea fericirii. Mai avem doar un nepoțel Edi, care e mai mare”, a mai spus cântăreaţa pentru sursa amintită.

Cine este Alexandra Matei

Alexandra Matei are 32 de ani și este obişnuită cu showbiz-ul. chiar dacă nu a călcat pe urmele mamei sale și nu s-a făcut cântăreață. În trecut, Alexandra Matei a apărut alături de mama sa în competiția Asia Expres, dar a fost și una din concurentele emisiunii Survivor de la Pro TV, din anul 2016.

Fiica lui Nico nu s-a afișat cu partenerul ei până acum, însă Nico îl laudă pe bărbat, pe viitorul ei ginere.

Este un băiat excepțional, îi seamănă foarte mult tatălui. Pentru că fiica mea întotdeauna a căutat să fie puțin și din tatăl ei și cred că toate fetele caută să aibă puțin din unul dintre părinți”, a povestit Nico.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: