Redactia.ro
Home » Știri » Alexandra şi Ionuţ Bodi, soţii care au devenit virali pe TikTok. Câţi bani fac, de fapt, din imaginea lor

Alexandra şi Ionuţ Bodi, soţii care au devenit virali pe TikTok. Câţi bani fac, de fapt, din imaginea lor

Alexadra si Ionut Bodi par sa fie noul cuplu Vulpita si Viorel, luat in vizorul celor de la Antena 1. Filmuletele postate de acestia din caminul lor saracacios au atras atentia miilor de fani, insa, doar atat.

Se bat cot la cot cu influencerii de top din Romania, chiar daca nu  se filmeza cu bolizi de lux, haine de designer sau alte obiecte extravagante. Ceaunul cu mamaliga si tocanita saracacioasa din casa sotilor Alexandra si Ionut Bodi sunt suficiente pentru a face mii si chiar milioane de vizualizari pe TikTok, platform unde se desfasoara activitatea celor doi. Astfel ca, acestia au atras atentia celor de la Antena 1 care ii promoveaza destul de mult. Insa, putina lume stie ca tinerii nu au parte de beneficii materiale. “Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a povestit Alexandra la Acces Direct de la Antena 1.

Din ce traieste noul cuplu TikTok

Sursa de inspiratie se regaseste in treburile casnice si viata de zi cu zi, dupa cum povestesc Alexandra si Ionut Bodi. Insa, inainte de toate, ar trebui sa si munceasca pentru a se intretine si pentru a plati internetul. Daca Ionut nu munceste in momentul de fata, Alexandra este nevoita sa preia fraiele in familie si sa munceasca pe unde apuca. Intrebati daca le place viata lor, mai ales cea de pe platforma de socializare, acestia s-au declarat extrem de incantati. „Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a declarat Ionut Bodi pentru Antena 1.

Etichete: