Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan a vorbit despre drama prin care trece. Vedeta are interdicție să rămână însărcinată cel puțin un an. „Aș putea să mor”

Alexandra Stan a vorbit despre drama prin care trece. Vedeta are interdicție să rămână însărcinată cel puțin un an. „Aș putea să mor”

De ce nu a putut face față Alexandra Stan la Survivor? Artista trăiește cu un singur rinichi

Alexandra Stan a trăiește cele mai frumoase clipe ale vieții ei de când ea și Emanuel și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu. Din nefericire pentru frumoasa artistă, o veste nu prea bună a făcut-o să trăiască o adevărată dramă. Artista a povestit totul în cadrul unei emisiuni televizate.

Alexandra Stan nu are voie să rămână însărcinată cel puțin un an

În presa autohtonă au apărut diverse zvonuri despre o presupusă sarcină a Alexandrei Stan, iar vedeta a ieșit public să vorbească despre acest lucru. Se pare că situația nu este una chiar roz și că problemele de sănătate îi pun bețe în roate. Cu multă tristețe, Alexandra Stan a recunoscut că medicul ei i-a interzis să aducă pe lume un copil deoarece acest lucru i-ar putea fi fatal.

Artista a spus faptul că probleme de sănătate nu sunt infime și că o sarcină în decursul acestui an ar putea să îi declanșeze glanda hipofiză și să facă o tumoare. Acest lucru, conform informațiilor primite de medicul ei ar putea să îi fie fatal, așa că artista este răbdătoare și așteaptă momentul potrivit.

Eu am fost la doctor și mi-a spus doctorul că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum pot să îmi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare. Aș putea să mor dacă aș face asta. Aștept momentul potrivit fără să-mi pun viața în pericol.„, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan a vorbit în trecut despre dorința de a deveni mamă

Alexandra Stan a recunoscut faptul că ea și soțul ei își doresc să devină părinți cât mai curând. Artista a spus că acesta a fost și unul dintre motivele care i-a determinat să se căsătorească atât de rapid, deoarece în cazul în care un copil va apărea, vor ca ei să își fi spus „da” în fața Lui Dumnezeu. Acum rămâne doar ca starea de sănătate a artistei să se îmbunătățească și cei doi să aducă pe lume un copil ce le va aduce multă fericire.

Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!„, a mai povestit Alexandra Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: