Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan are un nou iubit. Cine este noul partener al artistei

Alexandra Stan are un nou iubit. Cine este noul partener al artistei

GALERIE FOTO (4) Alexandra Stan are un nou iubit

Alexandra Stan are un nou iubit. Artista a divorțat de Emanuel Necatu, la câteva luni de la cununia civilă. În urmă cu trei luni, cei doi au semnat actele de divorț, iar acum Alexandra iubește din nou. Vedeta a postat pe rețelele de socializare și primele imagini cu partenerul ei.

Alexandra Stan are un nou iubit. Cine este noul partener al artistei

Alexandra Stan are un nou iubit. Vedeta TV a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că s-a despărțit de soțul său, Emanuel Necatu. Alexandra Stan a surprins din nou după ce a și-a făcut un nou iubit, la trei luni dela divorț. Emanuel și Alexandra au fost căsătoriți timp de cinci luni, dar au ales să meargă mai departe pe drumuri total opuse.

Conform Click.ro, noul iubit al Alexandrei Stan este Alex Parker, un tânăr producător român, care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”,, la care a lucrat alături de Marius Moga. Acesta ar fi noul partener de viață al cântăreței. Potrivit aceleiași surse, cei doi ar fi impreună de aproximativ o lună. Se pare că cei doi s-ar fi îndrăgostit au scos și o piesă împreună, de Crăciun, pe care au distribuit-o pe rețelele de socializare.

Mai mult, Alexandra și noul ei iubit, Alex Parker au făcut o ședință foto împreună. Postarea vedetei a stârnit o mulțime de reacții controversate din partea internauților. ”Sincer, ești frumoasă, dar penibilă rău de tot” / ”Amândouă sunteți frumoase!” / ”Frumoasa și bestia”, sunt doar câteva dintre cele mai apreciate comentarii la postarea Alexandrei Stan de pe Facebook.

Ce spune Alexandra Stan despre divorțul de Emanuel Necatu

Alexandra Stan a mărturisit că a rămas prietenă cu fostul soț, Emanuel Necatu. Vedeta a declarat că îl admira și îl va respecta întotdeauna, acesta fiind primul ei soț. De asemenea, blondina a declarat că mariajul a fost o experiență de neuitat pentru ea.

E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie de mine, o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii. Ne-am mulțumit: «Băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție!». Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a spus Alexandra Stan într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: