Redactia.ro
Home » TV » Alexandra Stan, imaginea cu care și-a pus fanii pe jar. Este de necrezut

Alexandra Stan, imaginea cu care și-a pus fanii pe jar. Este de necrezut

Alexandra Stan, în ipostază sexy

Alexandra Stan nu renunță sub nicio formă la imaginea de femeie sexy. Artista pozează cât mai provocator de fiecare dată când are ocazia, însă nu toți fanii ei sunt de acord cu acest lucru.

Sunt și fani revoltați

De îndată ce Alexandra Stan s-a postat în costum de baie cu posteriorul la vedere, u fost fani care i-au atras atenția să mai lase deoparte aceste imagini și să mai facă și muzică.

Mulți ar vrea să o ceară de soție

De cealaltă parte, sunt bărbați din rândul fanilor ei care ar vrea să o ia și de nevastă. Unul dintre ei a întrebat-o într-un comentariu dacă s-a măritat, pentru că altfel nu mai merită să-i urmărească activitatea.

Alexandra Stan, succes internațional

Conform presei, Alexandra Stan a fost cea mai bine cotată cântăreață română privind concertele din perioada Crăciunului din anul 2014, aceasta încasând 100.000 de euro pentru 10 concerte susținute în Turcia.

În ianuarie 2015, single-ul Dance a fost desemnat melodia nr. 1 a anului 2014 în Japonia, de către Zip-fm, cel mai difuzat post de radio japonez. Acest premiu a fost acordat în urma numărului de difuzări la radio ale melodiei, precum și cererea din partea ascultătorilor pe care a avut-o melodia. De asemenea, este de menționat că în Japonia Alexandra Stan a surclasat prin single-ul Dance artiști precum Ariana Grande, Shakira și Pitbull.

Pe data de 9 martie 2016 apare în Japonia noul album al artistei „Alesta”, lansat prin intermediul Victor Entertainment. Pe data de 16 martie 2016 acesta a devenit disponibil în format digital și în multe țări din Europa, inclusiv în România. Pe data de 16 octombrie 2016 albumul „Alesta” este lansat în România și pe CD, prin intermediul caselor de discuri Roton/Global Records. Varianta albumului lansat în România conține 11 piese și cuprinde colaborări cu Inna, Daddy Yankee, Mohombi, Havana și Jahmmi.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: