Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, interzis la… Ce regulă i-a impus soțul ei Emanuel

Alexandra Stan, interzis la… Ce regulă i-a impus soțul ei Emanuel

Imagini incendiare cu Alexandra Stan

Alexandra Stan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața după ce și-a unit destinele cu Emanuel.  Frumoasa artistă s-a făcut fată de casă și acest lucru se vede din gesturile ei. De curând vedeta a recunoscut faptul că soțul ei i-a interzis un lucru. Iată care este acela.

Ce regulă i-a impus soțul Alexandrei Stan

Alexandra Stan a fost prezentă în cadrul unei emisiuni în care a vorbit despre căsnicia sa cu Emanuel. Frumoasa artistă a vorbit despre cât de bine se înțelege ea cu Emanuel și despre regulile pe care acesta i le-a impus. Alexandra Stan este cu desăvârșire una dintre artistele de la noi care nu are inhibiții, drept dovadă fiind postările pe care le publică și ipostazele înc are a fost surpinsă de-alungul timpului. De această dată Alexandra a recunoscut că soțul ei i-a impus o regulă legată de acest lucru și anume că nu mai are voie să facă topless. Artista a fost de acord cu acest lucru și spune că acum fiind o femeie măritată încearcă să fie mai „cuminte”.

Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?„, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan și soțul ei, viitori părinți

Alexandra Stan a recunoscut faptul că ea și soțul ei își doresc să devină părinți cât mai curând. Artista a spus că acesta a fost și unul dintre motivele care i-a determinat să se căsătorească atât de rapid, deoarece în cazul în care un copil va apărea, vor ca ei să își fi spus „da” în fața Lui Dumnezeu.

Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!„, a mai povestit Alexandra Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: