Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, prima reacție după zvonurile că s-a despărțit de soț: „E absurd să dau explicații”

Alexandra Stan, prima reacție după zvonurile că s-a despărțit de soț: „E absurd să dau explicații”

Alexandra Stan a oferit prima reacție după zvonurile că s-a despărțit de soțul ei, Emanuel Necatu, cel cu care s-a căsătorit în urmă cu doar câteva luni în urmă.

Alexandra Stan și-a unit destinele cu Emanuel Necatu în urmă cu trei luni. Vestea căsătoriei a luat pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe părinți. Mulți fani nici nu știau că artista are o relație.

Însă, la scurt timp de la nuntă, însă, câteva detalii i-au pus pe gânduri pe fanii artistei, care s-au gândit chiar că Alexandra Stan s-a despărțit de soț. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost legat de faptul că artista nu a mai apărut cu verighetă.

Alexandra Stan, prima reacție după zvonurile că s-a despărțit de soț

Artista a mărturisit că este extrem de îndrăgostită de bărbatul căruia i-a spus marele DA la scurt timp de când sunt într-o relație. Vedeta și-a etalat inelul primit de la alesul său.
Însă, un detaliu a atras atenția tuturor, imediat după fericitul eveniment! Vedeta ar fi renunțat la verighetă, lucru observat în ultimele fotografii postate de Alexandra Stan pe rețelele de socializare. Fanii au remarcat și că au mai fost șterse o parte dintre fotografiile în care apărea alături de soțul ei.

Din primele informații, Alexandra Stan se află, în prezent, cu sora ei, Andreea în vacanță. Fosta concurentă de la Survivor a subliniat că își dorește să păstreze relația cât mai departe de ochii curioșilor. De asemenea, ne-a mai precizat că soțului ei nu îi place să apară în presă.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare’, este prima reacție a Alexandrei Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: