Redactia.ro
Home » TV » Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost surprinși cei doi

Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (3)

Concurenții Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi concurenți au ținut totul ascuns, dar acum s-a aflat ce se întâmplă între ei.

 

Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise

Alexandra Stan și Stalin de la Survivor România  2021,s e cunosc de ani de zile. Însă, cei doi au o legătură de care nimeni nu a știut până acum. După primele două săptămâni pe care le-au petrecut în jungla Dominicană, a ieșit al iveală relația pe care Alexandra Stana a avut-o cu Starlin. Cei doi concurenți se cunosc de ani de zile, însă niciunil dintre ei nu a vorbit despre acest lucru în competiție.

Faimoasa și Războinicul au fost surprinși în ipostaze mai mult decât tandre. Imaginile interzise cu cei doi fac senzație în mediul online. Aparent, cei doi concurenți au colaborat în urmă cu trei ani de zile pentru un videoclip al cântăreței. Alexandra Stan și Starlin au interpretat pentru câteva minute ipostaza unui cuplu îndrăgostit. Întreaga scenă se desfășoară într-o bucătărie improvizată, iar cei doi nu au ezitat să afișeze atingeri tandre și dansuri lascive.

Însă, chiar dacă legătura dintre Alexandra Stan și Starlin a fost una strict profesională, niciunul dintre ei nu a simțit să facă acest lucru public în cadrul emisiunii Survivor România 2021.

Cine este Starlin

Starlin Medina, în vârstă de 37 de ani, este de meserie instructor de fitness și de zumba, dar și percuționist. Starlin consideră o adevărată provocare participarea la emisiunea concurs și susține că toate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului trăind în Republica Domincaă îl vor ajuta în cadrul competiției.

„Particip la <Survivor România> pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

Cunosc Republica Dominicană , chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani „, a declarat acesta.

 

Alexandra Stan, concurentă în echipa Faimoșilor

Alexandra Stan este concurentă în echipa Faimoșilor, în sezonul 2 al emisiunii Survivor Românbia 2021, de la Kanal D. Cântăreața declara că șia dorit să participe al emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme și că va trata competiția ca pe un experiment social.

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit artista.

Alexandra Stan a trăit și momente mai puțin fericite, de-a lungul timpului. Un incident pe care l-a trăit în urmă cu puțin timp avea să îi schimbe viața complet. Deși era o artistă consacrată, vedeta a avut parte de violență din partea partenerului și managerului. Episodul a fost făcut public, iar de atunci artista militează pentru victimele agresiunilor fizice.

Alexandra Stan spune că experiențele prin care a trecut au ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea, dar totodată să nu se bazeze pe alte persoane.

,,E super important să ai încredere în tine și în propriile forțe, să ai încredere în oameni, dar să n-ai așteptări”, a mărturisit artista.

Mai mult, Alexandra Stan este cunoscută în toată lumea, prin intermediul hit-urilor pe care le-a scos și care  au avut zeci de milioane de vizualizări în mediul online.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: