Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Ungureanu, pentru prima oară la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut artista

Alexandra Ungureanu, pentru prima oară la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut artista

GALERIE FOTO (7) Alexandra Ungureanu, pentru prima oară la medicul estetician

Alexandra Ungureanu, pentru prima oară la medicul estetician. Artista a avut multe probleme cu acneea, iar mulți ani s-a luptat pentru a se vindeca. Acum Alexandra a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, fiind deranjată de liniile pronunțate ce pornesc din colțul nărilor până la colțul buzelor.

Alexandra Ungureanu, pentru prima oară la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut artista

Alexandra Ungureanu, pentru prima oară la medicul estetician. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar vocea sa este inconfundabilă. Alexandra Ungureanu preferă să fie naturală, dar recent a decis să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni. Conform acesteia, în ultima vreme a observat că un detaliu estetic de la nivelul feței a devenit mai accentuat.

Mai exact, vedeta a vrut să-și acopere șanturile nazolabiale, cele două linii ce pornesc de la colțul nărilor până la colțul buzelor. „Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate. Le am din adolescență, însă, odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci și au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod foarte fericit pe fața mea.Eu nu am mai recurs la nicio intervenție estetică minim-invazivă până acum și mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat, am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt foarte pregătiți în acest sens și care lucrează deosebit de fin.Țin foarte mult la naturalețe (…). Mi-a luat ceva timp până să mă decid, iar săptămâna aceasta am făcut marele pas”, a povestit Alexandra Ungureanu, potrivit libertatea.ro.

Alexandra Ungureanu, luptă crâncenă împotriva acneei

Ani la rând, Alexandra s-a luptat cu problemele cu tenul, iar chipul ei a avut de suferit. Vedeta a recunoscut că a trăit momente cumplite, dar a reușit să-și revină și să meargă mai departe. Alexandra a încercat tot felul de tratamente pentru a scăpa de această acnee, dar nu a avut niciun rezultat. Artista a declarat că ajunsese să folosească tratament pentru uz veterinar, ce îi fusese recomandată de o prietenă.

Toată această situație a adus-o pe Alexandra în pragul unei depresii, pe care a depășit-o cu greu. “Cel mai greu a fost in adolescenta, perioada in care ma deschideam catre lume si incercam sa imi fac prieteni. In perioada liceului a fost foarte greu, am devenit extrem de retrasa si, cumva, ma simteam diferita. De asta si reactionam asa, voiam sa ma imbrac diferit, eram contra valului, eram o rebela. Au fost si perioade in care nu voiam sa ies din casa, sufeream, nu intelegeam de ce mi se intampla asta tocmai mie si de ce trebuie sa trec prin aceste transformari. Parintii au fost cei care au luptat alaturi de mine, am facut foarte multe tratamente, de la cosmetice pana la medicamente, care au niste efecte secundare, chestii foarte periculoase, foarte puternice. Urmaream si fetele care aveau probleme si la un moment dat, mi s-au recomandat si creme de uz veterinar, am dat cu una care era pentu vacute”, a povesti Alexandra Ungureanu.

În prezent, Alexandra s-a vindecat de această problemă, ajutându-i pe cei care trec prin această situație. Vedeta a participat la Asia Express, sezonul 4, alături de mama sa. Cele două au fost eliminate din concurs, dar au avut parte de momente de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: