Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel a fost operat la inimă. Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel a fost operat la inimă. Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel a fost operat la inimă.

Alexandru Arșinel a fost operat la inimă. Actorul a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să-l opereze de două ori la inimă. Alexandru Arșinel și-a îngrijorat fanii, iar acum a spus cum se simte. Potrivit acestuia, nu se mai află internat în spital.

Alexandru Arșinel a fost operat la inimă. Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel a fost operat la inimă. Este unul dintre cei mai apreciați actori, iar ani la rând a făcut pereche cu regretata Stela Popescu pe scena teatrului românesc. Recent, actorul a ajuns de urgență la spital.În vârstă de 82 de ani, Alexandru Arșinel se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Vedeta a suferit două intervenții la nivelul inimii pentru reglarea respirației. După ce s-a infectat cu noul coronavirus, organismul actorului nu s-a vindecat în totalitate, motiv pentru care i s-ar fi declanșat și alte probleme de sănătate. În prezent, actorul nu mai este internat în spital, iar starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună.

Până la următoarea intervenție, Alexandru Arșinel a fost externat și s-a întors acasă. Actorul a dezvăluit că are încredere că va fi bine, cu toate că sănătatea lui este departe de normalitate. „Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz.Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, declara actorul în urmă cu câteva zile pentru România tv.

Alexandru Arșinel și soția sa, infectati cu COVID-19

În luna aprilie a acestui an, Alexandru Arșinel și soția sa au fost infectați cu noul coronavirus. Cei doi au stat mai multe zile internați la spital, iar actorul a declarat că nu știe de unde a luat boala.”Sunt bișinor, m-a ferit Dumnezeu cu pandemia asta. M-am vaccinat. Doctorii, care merg acasă să facă vaccinul la persoanele cu handicap, au zis sa facă la toată familia. Soția mea este complet paralizată, în afară de mâna dreaptă. I-au făcut și ei, mi-au făcut și mie. Și eu am handicap de gradul doi. Ne împotrivim cum putem acestei jigodii de virus, care a fost aruncat în aer. Familia lui Bogdan, băiatul meu cel mare, a fost atacată toată de Covid”, declara actorul la acea vreme.

Soția lui Alexandru Arșinel a rămas paralizată în urma unui accident stupid, petrecut în urmă cu patru ani. Marinela Arșinel are parte de tot suportul partenerului său. Actorul are și el probleme de sănătate, amândoi având certificate de handicap. Alexandrau și Marinela Arșinel sunt căsătoriți de mai bine de 50 ani, având o căsnicie minunată. Cei doi au împreună doi băieți,Bogdan și Cristi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: