Redactia.ro
Home » Homepage » Cum se simte Alexandru Arșinel. Ultimele informații despre starea de sănătate a actorului

Cum se simte Alexandru Arșinel. Ultimele informații despre starea de sănătate a actorului

Alexandru Arsinel face primele declarații despre probleme de sănătate care l-au chinuit în ultima perioadă și din pricina cărora a ajuns în stare gravă la spital. Actorul a mărturisit care este starea sa în prezent.

Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Actorul a ajuns în stare gravă la spital, din pricina unor probleme de sănătate. Totodată, actorul ar fi trebuit chiar să ajungă din nou pe masa de operații. Iată care sunt ultimele informații despre starea sa în prezent.

Cum se simte Alexandru Arșinel. Ultimele informații despre starea de sănătate a actorului

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a mărturisit că a ajuns de curând pe masa de operații. Acesta a fost operat cu un stent pentru reglarea respirației. Însă nu a scăpat de griji. Actorul se pregătește acum de o nouă intervenție la inimă.

,, Probabil săptămâna aceasta voi fi operat. Am fost operat săptămâna trecută cu un stent pentru reglarea respirației și urmează acum inima”, a declarat Alexandru Arșinel, la Antena Stars.

Alexandru Arșinel: ,,Mă simt ca ciugulit de bisturiu”

Din ultimele informații, starea lui Alexandru Arșinel a fost stabilizată, însă actorul mărturisește că nu se simte complet refăcut.

,, Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. e aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz. Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, a mai explicat Alexandru Arșinel.

În urmă cu o săptămână, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, pe data de 17 noiembrie, din pricina unor probleme cu inima. Se pare că aceste afecțiuni i s-ar fi declanșat actorului chiar în urma infecției cu COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: