Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel, ajuns de urgență la spital. În ce stare se află actorul

Alexandru Arșinel, ajuns de urgență la spital. În ce stare se află actorul

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, marți seară, după ce a acuzat o stare de rău.

Alexandru Arşinel a sunat la 112 şi a spus că nu se simte deloc bine. O ambulanță a ajuns în cel mai scurt timp la locuința acestuia. Medicii care l-au consultat au stabilit că este nevoie ca Alexandru Arșinel să fie transportat la spital pentru investigaţii mult mai amănunțite.

În urma apelului său la 112, actorul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Universitar din Capitală.

În vârstă de 82 de ani, Alexandru Arșinel a fost afectat în ultimele zile de situația care îl implică și pe actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan. Edilul nu a mai vrut să-i prelungească contractul pentru funcția de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase, locul în care a jucat sute de piese și a fost director.

Alexandru Arșinel, ajuns de urgență la spital. În ce stare se află actorul

Alexandru Arșinel le-ar fi transmis medicilor de la Spitalul Universitar că din cauza supărării ar fi suferit un puseu de tensiune. Specialiștii au ținut să îi facă mai multe analize, ca să depisteze despre ce este vorba.

În urmă cu două luni, Alexandru Arșinel a suferit o operație pe inimă, însă nici acum nu este bine complet. Actorul încă se confruntă cu stări de amețeală și dureri de cap, după cum a povestit într-un interviu recent.

„Am fost la spital la Monza la control, după operația la inimă. Nu am o stare bună. Îmi mai vin niște valuri în cap, în creier, cu toate că sunt bine! Nu pot să mă plâng! Mă mișc destul de greu, trag de mine.

Mai ies din casă pentru spectacolul pe care-l am, dar e foarte greu să-i mulțumești pe toți. În sală sunt 30 de persoane… în condițiile acestea cu pandemia, iar activitatea teatrului se desfășoară și cu ajutorul colaboratorilor, balerini, artiști.. ne-au tăiat la jumătate… iar acum Nae mă mai are și pe mine pe cap! Firea ne-a ajutat foarte mult, a ajutat arta, în general, teatrele le-a sprijinit…”, a mărturisit Alexandru Arșinel.

Ce spun medicii despre Alexandru Arșinel

Medicii care l-au internat, marți seară, la Spitalul Universitar din Capitală pe Alexandru Arșinel au vorbit despre starea actorului după ce acesta a suferit un puseu de tensiune, pentru Antena 3.

„Mediicii de la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar așteaptă un set de analize. Așa cum spune protocolul, Alexandru Arșinel așteaptă și rezultatul unui test COVID și protocolul spune clar că orice pacient care ajunge pe aici trebuie testat mai ales dacă are anumite simptome.

O ultima informație, pe care o am de la medicii de la Primiri Urgențe este că actorul Alexandru Arșinel va rămâne în spital pentru că se așteaptă rezultatele mai multor analize pentru a decide ce este de făcut. Este confuz, asta mai spun medicii de aici, însă este stabil față de cum a venit.

Am venit cu câțiva martori din fața spitalului și aceștia au spus că actorul în vârstă de 82 de ani avea masca de oxigen pe față,, iar medicii de pe ambulanță îi făceau masaj cardiac”, a relatat reporterul Antena 3, marți seara.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: