Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel, internat în secția de Terapie Intensivă. Noi informaţii despre sănătatea actorului

Alexandru Arșinel, internat în secția de Terapie Intensivă. Noi informaţii despre sănătatea actorului

Arsinel, internat la ATI

Alexandru Arșinel este internat la Terapie Intensivă în Institutul Clinic Fundeni din București și au apărut noi informaţii despre sănătatea lui.

Alexandru Arșinel, internat în secția de Terapie Intensivă. Noi informaţii despre sănătatea actorului

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a agravat în ultimele zile, a scris Antena3. Potrivit sursei, el este internat într-o secție de Terapie Intensivă a Institutului Clinic Fundeni din București, acolo unde în urmă cu aproximativ 9 ani a trecut și printr-un transplant renal. E cunoscut faptul că actorul are mai multe probleme: are implantat un stent la inimă, suferă de diabet, hipertensiune, dar ar avea şi probleme la plămâni totodată.

Rămâne de văzut cum o să evolueze starea de sănătate a lui Arșinel. Evident, în realitate, ar fi mult mai gravă decât a lăsat familia să se înțeleagă în mesajele din ultima vreme. Actorul are 83 de ani în prezent.

Zilele trecute, a apărut informația că acesta este tratat și pentru o infecție nasocomială, acea infecție pe care un pacient le dezvoltă în timpul spitalizării. Ele mai sunt numite și infecții intraspitalicești. Până de curând, a fost internat și într-un azil de lângă București din cauza altor probleme, de această dată la picioare.

„Un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, mărturisea la acel moment Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai maestrului.

Arsinel, internat la ATI
Foto: Mediafax
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro