Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel, internat într-un cămin de bătrâni. „A fost găsit căzut…”. Care e starea de sănătate a actorului

Alexandru Arșinel, internat într-un cămin de bătrâni. „A fost găsit căzut…”. Care e starea de sănătate a actorului

Alexandru Arșinel, internat într-un cămin de bătrâni. Care e starea de sănătate a marelui actor. „A fost găsit căzut...”

Vești neplăcute pentru fanii lui Alexandru Arșinel. În momentul de față, actorul ar fi internet într-un cămin de bătrâni. Starea lui de sănătate n-ar fi deloc bună. Iată cum se simte actorul, director adjunct al Teatrului „Constantin Tănase”.

Alexandru Arșinel, internet într-un cămin de bătrâni. Care este starea de sănătate a marelui actor

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, ar fi suferit o cădere psihică și, de aproape o lună, s-ar afla într-un cămin privat din București, conform Cancan. Acolo, el primește îngrijiri medicale. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, astfel că starea lui de sănătate este destul de precară, arată aceeași sursă menționată anterior.

„A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele Cancan.ro. Jurnaliștii susțin că au încercat să afle mai multe de la rudele și apropiații actorului, însă nimeni nu a răspuns solicitărilor, momentan.

În iunie anul acesta, se scria că actorul e internat într-o clinică privată din Capitală, iar asistenta care îl îngrijjește pe maestru a fost aceeași femeie care o îngrijea și pe soția acestuia, Marilena, cu care actorul este căsătorit din 1968. Soția lui Alexandru Arșinel se află într-un scaun cu rotile de câțiva ani după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

Cert este că starea de sănătate a lui Arșinel a tot oscilat în ultimii ani. În primăvara anului trecut, el a scăpat cu bine după ce a fost infectat cu coronavirus, iar în toamna lui 2021, a întâmpinat probleme la inimă, suferind ulterior două operații complicate, medicii montându-i un stent și un stimulator cardiac. În 2013, actorul a fost supus unui transplant de rinichi la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: