Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel, retragere din scena teatrului românesc: „ Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”

Alexandru Arșinel, retragere din scena teatrului românesc: „ Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”

La 82 de ani, Alexandru Arşinel a făcut prima declaraţie despre renunţarea la teatru.

Unde va juca pentru ultima dată

Actorul a anunțat cât timp plănuiește să fie pe scenă și unde va juca pentru ultima data, conform fanatik.ro

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a susținut marele actor. Din retragerea lui nu vrea să facă un eveniment măreț, își dorește ceva simplu, dar să îi aibă alături pe cei dragi. „Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, a mai adăugat el. De o bună perioadă de timp, Alexandru Arșinel are probleme grave de sănătate. A ajuns de mai multe ori la spital, a stat sub supraveghere medicală, a luat și diferite tratamente. „Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot”, a mai dezvăluit actorul pentru fanatik.ro.

A fost prima dată în carieră.

Pentru prima dată în cei 55 de ani de când activează pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel a lipsit de la spectacolul „Hai, hai România”. Sâmbătă, 12 februarie, pe această scenă era programat spectacolul care este produs încă din 2018.

„Nu am putut efectiv să mă urc în mașină. Îmi tremurau genunchii și mâinile. Regret enorm și sper ca publicul să mă înțeleagă. Este pentru prima dată în cariera mea când mi se întâmplă asta, în cei 60 de ani de carieră pe care-i împlinesc chiar în 2022. Nu am închis ochii toată noaptea, de rușine!”, a declarat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: