Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel și-a adorat soția. Gestul romantic pe care actorul l-a făcut pentru femeia vieții lui

Alexandru Arșinel și-a adorat soția. Gestul romantic pe care actorul l-a făcut pentru femeia vieții lui

Alexandru Arșinel a trecut la cele veșnice pe 29 septembrie 2022. Actorul, în vârstă de 83 de ani, a performat atât pe scena teatrului, cât și în viața de familie.

Alexandru Arșinel și-a iubit foarte mult soția. Unul dintre gesturile romantice pe care le-a făcut pentru aceasta a fost o piesă. O piesă de dragoste scrisă și cântăătată de el, cu puțin ajutor din partea compozitorului și producătorului muzical Marius Țeicu. Piesa intitulată ”Marlena” a fost postată recent pe contul de Youtube al lui Marius Țeicu.

Muzica poartă semnătura Marius Țeicu, versuri Aurel Storin, interpretare Alexandru Arșinel. Piesa a fost imprimată în anul 1999. În premieră, pe Youtube, a fost publicată în memoria actorului.

Alexandru Arșinel și-a adorat soția. Gestul romantic pe care actorul l-a făcut pentru femeia vieții lui

Într-un interviu oferit exclusiv pentru publicația ego.ro, Marius Țeicu a vorbit despre declarația de dragoste pe care Alexandru Arșinel i-a făcut-o soției sale înainte de anii 2000.

”Am decis să urc piesa pe YouTube, acum, pentru că el a plecat, e în amintirea lui, dar cântecul e compus în 1997, iar după 2000 Alexandru Arșinel a făcut filmarea aceasta. Noi eram într-un turneu, el era cu soția, era ziua Marilenei, am zis să îi facem un cadou, am vorbit și cu Aurel Storin, textierul.

Când ne-am întors am compus piesa. Arșinel a iubit-o foarte mult pe Marilena lui! Ea așa de tare s-a bucurat când a ascultat piesa de dragoste, pe atunci era sănătoasă. Am fost prieteni foarte buni, am fost în zeci de spectacole și cu Alexandru Arșinel și cu Stela Popescu, doi profesioniști de primă mână.

Mă impresionau și râdeam de fiecare dată la glumele lor, deși spuneau același text. Am colaborat cu amândoi, am scris și un musical pentru ei, care se chema ”Omul care a văzut moartea”, spectacol care s-a jucat la Teatrul ”Constantin Tănase”, din distribuție făcea parte și Vasile Muraru”.

Versurile emoționante ale piesei „Marlena“

”Cum pot să spun mai bine/, Cât de mult trăiesc prin tine/, Și ce frumos porți vina de a mă fi iubit/, Eu, un actor grăbit, și tu/, Marlena, dragostea mea din tei/, Și mamă pentru copiii mei/, Marlena, tu rugăciunea mea de sărbătoare și norocul meu/, Marlena, astăzi mă întorc spre tine/, Vreau să-ți fac urări de bine/, Să ne iubească Domnul/, Cum ne-a iubit mereu la bine și la greu/, Marlena, tu rugăciunea mea de sărbătoare și norocul meu/, Teama și curajul meu, umbra și lumina mea, Marlena/”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: