Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu și-au făcut acuzații grave! Ce au de împărțit cei doi

Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu și-au făcut acuzații grave! Ce au de împărțit cei doi

Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu și-au făcut acuzații grave! Ce au de împărțit cei doi

Alexandru Arșinel și Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, sunt din nou în scandal! Cei doi bărbați și-au făcut acuzații grave la patru ani de la moartea celebrei actrițe.

Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu și-au făcut acuzații grave! Ce au de împărțit cei doi

Vestea că celebra actriță Stela Popescu a murit a fost un șoc pentru multe persoane din România. Evenimentul tragic i-a marcat enorm pe apropiații acesteia, astfel că, la patru ani de la deces, se pare că fostul ei soț este în conflict cu bărbatul care i-a fost alături atâția ani pe scenă.

Stela Popescu s-a stins din viată pe 23 noiembrie 2017 din cauza unui stop cardio-respirator. Acum, la patru ani de la tragedie, fostul soț al acesteia, Dan Puican, aduce acuzații grave la adresa lui Alexandru Arșinel. 

Dan Puican este unul dintre oamenii care au cunoscut-o şi iubit-o pe regretata actriţă este și primul soț al acesteia. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, cunoscutul regizor povestea că are un regret în suflet pentru că prietenii şi apropiaţii au uitat-o pe Stela Popescu. Acesta acuza faptul că la început s-a ”făcut zarvă, iar apoi gata”.

Printre apropiaţii regretatei artiste care au suferit enorm după moartea acesteia se numără şi Alexandru Arşinel. Cei doi au împărţit foarte mulţi ani scena, bucuriile, dar s-au şi ajutat în momentele dificile. Astfel, după declaraţiile regizorului Dan Puican, Alexandru Arşinel a ţinut să lămurească acest aspect. Marele actor a explicat că între ei nu a existat o astfel de discuţie şi, mai mult decât atât, fostul soţ al Stelei Popescu nu ar fi putut să îl acuze de aceste lucruri.

”Am fost necăjit pentru că s-au spus astfel de lucruri. Eu mă înţeleg bine cu Dan Puican, iar între noi nu au existat asemenea discuţii. El ştie foarte bine că eu am rămas printre puţinii oameni care o vizitează la cimitir. Am fost înainte de Paşte, dar de atunci nu am mai putut să merg din cauza problemelor de sănătate, de care ştie toată lumea. O să facem la Iaşi un spectacol în august, o comemorare pentru Stela, dar şi pentru alţi mari artişti pe care i-a avut România. Eu nu am cum să o uit pe Stela…”, au fost mărturisirile celebrului actor, scrie cancan.ro.

Alexandru Arșinel simte dorul de scenă

Mai mult, pe lângă declarațiile oferite despre fosta lui parteneră de scenă, Alexandru Arșinel a mărturisit și un al lucru care reușește să îl întristeze. Se pare că celebrului actor îi este foarte dor de scenă, să urce în faţa oamenilor şi să îi bucure.

”Am avut un spectacol sâmbătă. Mi-a fost foarte dor şi încă îmi este pentru că lucrurile nu au intrat încă în normal. Mi-au lipsit zâmbetele oamenilor şi energia pe care aceştia mi-o dădeau la ficare întâlnire. Sunt dezamăgit de ce se întâmplă, iar asta pentru mine chiar este o problemă reală. Pentru asta trebuie să ne rugăm, să revenim la normal, să ne putem bucura unii de ceilalţi”, a mai dezvăluit Alexandru Arşinel pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: