Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme grave de sănătate după ce s-a infectat cu COVID19. “Boala asta este atât de jigodească”

Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme grave de sănătate după ce s-a infectat cu COVID19. “Boala asta este atât de jigodească”

GALERIE FOTO (2) Alexandru Arsinel, despre starea de sanatate a sotiei

Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme grave de sănătate după ce s-a infectat cu COVID19. La aproape trei săptămâni de când a fost externat din spital, Alexandru Arșinel a declarat că virusul i-a agravat starea de sănătate, fiind nevoit să meargă la spital.

Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme grave de sănătate după ce s-a infectat cu COVID19. “Boala asta este atât de jigodească”

Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme grave de sănătate după ce s-a infectat cu COVID19. Actorul se confruntă cu probleme de sănătate mult mai grave, după ce a fost infectat cu COVID19. La trei săptămâni de când a fost externat, Alexandru Arșinel este obligat să meargă la spital pentru oxigen.

Cu toate astea, actorul se felicită că s-a vaccinat anti-coronavirus, datorită serului având simptome ușoare ale bolii. “Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permite-ţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a declarat Alexandru Arșinel.

Actorul a dezvăluit că efectele îmbolnăvirii cu noul tip de coronavirus s-a resimțit și asupra tratamentului pe care îl face de ani buni. „Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poţi să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!”, a mai spus acesta.

Alexandru Arsinel

Deși ani la rând le-a adus zâmbetul pe buze spectatorilor, Alexandru Arșinel cu greu își mai găsește puterea de a mai zâmbi și de a mai face glume. „Susţin că fac parte din categoria actorilor care au avut ca misiune să descreţească frunţile românilor. Cred că, în parte, am reuşit să fac asta. Dar boala prin care am trecut m-a făcut să-mi pierd zâmbetul. Nu mai am entuziasm aproape deloc. E genul de boală care te loveşte la psihic, parşivă. Te face să vezi totul în culori închise!”, a mai spus actorul.

Medicul Adrian Marinescu, despre cazul actorului

Faptul că Alexandru Arșinel s-a infectat cu noul coronavirus după ce s-a vaccinat anti-COVID19, a surprins pe toată lumea. Directrul medical al Institutului „Matei Balş”, Adrian Marinescu, a declarat că în cazul actorului, faptul că fusese vaccinat l-a ajutat să nu dezvolte o formă gravă de coronavirus. „(…) din punctul meu de vedere, este dovada că, în momentul în care mă vaccinez, şi dacă mă infectez, nu voi face boala, nu voi face o formă severă, nu voi avea complicaţii”, a afirmat specialistul.

De asemenea, medicul a declarat că în urma vaccinului este importantă și imunitatea la nivel celular. „Contează imunitatea pe care o obţin prin anticorpi (…) dar contează şi imunitatea la nivel de celule, vorbim de celule cu memorie în aşa fel încât, dacă m-am vaccinat şi vin din nou în contact cu virusul, voi fi protejat şi la nivel celular. Ceea ce înseamnă că imunitatea ar putea să ţină în mod clar mai mult decât ştiam la început”, arată Marinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: