Redactia.ro
Home » Știri » Când va ieși din spital Alexandru Arșinel: ”Mai stau vreo câteva zile”. Ce va face actorul după externare

Când va ieși din spital Alexandru Arșinel: ”Mai stau vreo câteva zile”. Ce va face actorul după externare

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel spune că mai are de stat câteva zile, internat, la Spitalul Matei Balș, din Capitală. Bucuros de faptul că s-au redeschis teatrele, marele actor a dezvăluit ce va face imediat după externare.

Când va ieși din spital Alexandru Arșinel: ”Mai stau vreo câteva zile”. Ce va face actorul după externare

Alexandru Arșinel încă este internat în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, deși are rapelul făcut. Potrivit spuselor sale, medicii îl vor mai ține câteva zile sub supraveghere. După ce va fi externat, marele actor se pregătește să revină pe scena teatrului.

“Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile. O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii.”, a declarat Alexandru Arșinel în exclusivitate pentru Fanatik.

Mulți și-au făcut griji atunci când au auzit că Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au ajuns în spital, din cauză că s-au infectat cu SARS-COV2, la două luni după rapel

”Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine.”, a declarat maestrul pentru emisiunea lui Cristi Brâncu de la Prima Tv.

Cum explică Valeriu Gheorghiță infectarea cu coronavirus a lui Alexandru Arșinel

Medicul militar Valeriu Gheorghiță a explicat faptul că Alexandru Arșinel și soția lui sunt persoane vulnerabile, din cauza vârstei și, drept urmare nu au dezvoltat suficienți anti-corpi, chiar dacă au ambele doze de vacccin.

„Sunt persoane vulnerabile care nu întotdeauna dezvoltă un nivel suficient al anticorpilor pentru a nu se infecta (…) Chiar și în acele cazuri (persoane infectate după vaccinare – n. red.) vaccinarea protejează împotriva unei forma grave, a complicațiilor și a riscului de deces (…) Pot să vă spun că ne-am uitat la rata de fatalitate care este de 100 de ori mai redusă la persoanele vaccinate comparativ cu persoanele nevaccinate, deci categoric că avem beneficii importante ale vaccinării, fără să spunem că 100% din persoanele care sunt vaccinate cu două doze nu vor mai face această infecţie”este explicația oferită de medicul Valeriu Gheorghiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: