Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, face noi dezvăluiri

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, face noi dezvăluiri

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, face noi dezvăluiri

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a declarat, la emisiunea „Marius Tucă Show”, că prima dată când a stat de vorbă cu Dincă, acesta a declarat că este nevinovat. După spusele acestuia, Dincă părea foarte îngândurat și a declarat că nu are nicio legătură cu acuzațiile care i se aduc.

„M-am prezentat, i-am spus că sunt avocatul din oficiu. L-am rugat să-mi spună despre ce e vorba. Nu mi-a dat foarte multe detalii. Doar mi-a zis că nu e vinovat în raport cu acuzaţiile. L-am perceput ca fiind o persoană îngândurată, l-am văzut stând foarte mult pe gânduri. Am încercat să aflu mai multe înainte de o discuţie oficială pe acuzaţii să văd ce-mi spune clientul. Din primul moment, la prima discuţie, mi-a spus că este nevinovat şi că nu are nicio legătură cu acuzaţiile care i se aduc”. A declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea „Marius Tucă Show”.

Avocatul Alexandru Bogdan a mai dezvăluit și care au fost primele acuzații aduse lui Dincă de către anchetatori

„După o jumătate de oră, am fost invitaţi la procuror şi s-a desfăşurat un prim act de urmărire penală în acest caz. Acuzaţiile iniţiale au fost prezentate, în calitatea sa de suspect. Acestea au fost de trafic de persoane în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu şi trafic de minori şi viol pe Alexandra Măceşanu”, a completat Alexandru Bogdan.

Ulterior Conform spuselor lui Alexandru Bogdan, Dincă s-a hotărât că vrea să-și recunoască faptele.

„În foişor au stat de vorbă (n.r: cu poliţistul), după care am fost anunţaţi că dânsul vrea să îşi recunoască faptele. A fost o mărturisire în faţa poliţistului, apoi în curte în faţa mea, a procurorului şi a poliţistului. A spus. A luat-o cronologic, dacă îmi amintesc, a vorbit despre cazul Luizei, în detaliu, cum a luat-o la ocazie”. A declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea „Marius Tucă Show”.

În final Dincă a mărturisit că a întreținut relații sexuale cu Luiza Melencu, dar cu acordul acesteia. Apoi pe fondul unei neînțelegeri între cei doi, Dincă i-ar fi dat fetei o palmă mortală. În cazul Alexandrei, Dincă spune că au dormit împreună în același pat, însă nici vorbă de raporturi sexuale între cei doi.

Citește și: Cazul Caracal. A cui este poşeta albă găsită în maşina lui Gheorghe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: