Redactia.ro
Home » TV » Alexandru Comerzan are o soție ideală! Cine este soția câștigătorului Chefi la cuțite

Alexandru Comerzan are o soție ideală! Cine este soția câștigătorului Chefi la cuțite

GALERIE FOTO (7) Alexandru Comerzan are o soție ideală! Cine este soția câștigătorului Chefi la cuțite

Alexandru Comerzan are o soție ideală! Cine este soția câștigătorului Chefi la cuțite. Alexandru Comerzan a câștigat Chefi la cuțite, iar soția lui este cu siguranță mândră de partenerul ei. Dar puțini știu că în spatele lui Alexandru se află o femeie frumoasă și puternică.

Alexandru Comerzan are o soție ideală! Cine este soția câștigătorului Chefi la cuțite

Pe soția lui Alexandru Comarzan o cheamă Olga Lupei, și se pare că locuiește în Italia. Pe pagina personală de socializare, soția lui Comerzan apar multe fotografii cu cei doi, din vacanțe.

Așadar, Olga îi dedică des pe Facebook numai cuvinte frumoase lui Alex, multe dintre textele de dragoste pe car ele scrie fiind în italiană.

Conform imaginilor, cei doi au fost împreună pe meleagurile exotice ale Asiei. Multe fotografii sunt realizate în Thailanda și Indonezia în luna octombrie 2018, cu mult înainte ca Alex să participe la emisiunea culinară.

Alexandru Comerzan a câștigat Chefi la cuțite

Alexandru Comerzan în vârstă de 31 de ani este câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite. Bucătarul este originar din Chișinău, dar la vârsta de 5 ani a plecat în Italia alături de familie unde a locuit 14 ani.

Câștigătorul emisiunii culinare lucrează ca ajutor de bucătar la un restaurant din Chișinău, dar se pare că la început a trecut prin multe greutăț, dar cu toate astea a trecut cu bine peste toate. Alex este căsătorit și are doi copii.

Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună”, a spus aseară Comerzan.

Cât de mult mi-am dorit să câştige băieţaşul ăsta… Eşti grandios, senzaţional, eşti un bucătar desăvârşit! Din momentul ăsta şi tu faci parte din constelaţia asta, suntem nişte bucătari stelari“, i-a transmis Scărlătescu lui Alexandru Comerzan.

Citeste si:Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7. Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini