Redactia.ro
Home » TV » Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7. Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan

Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7. Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan

GALERIE FOTO (9)Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7. Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan

Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7. Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan. Alexandru Comerzan este câștigătorul celui de-al șaptelea sezon al emisiunii culinare Chefi la cuțite. Alexandru a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, și a reușit să îl facă mândru pe marele chef.

Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7. Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan

Alexandru Comerzan în vârstă de 31 de ani este câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite. Bucătarul este originar din Chișinău, dar la vârsta de 5 ani a plecat în Italia alături de familie unde a locuit 14 ani.

Comerzan a povestit în emisiune începuturile sale în bucătărie, dar și de faptul că tatăl său nu a fost de acord ca el să devină bucătar, acesta și-at fi dorit ca Alexandru să devină avocat sau medic. Plăcerea de a găti a început în momentul când acesta a văzut o emisiune culinară la TV.

„Am plecat în Italia în 2003 cu părinţii în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor şi am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult şi i-am zis mamei că asta vreau şi eu să devin, bucătar.

Alexandru lucrează ca ajutor de bucătar în Chișinău

Câștigătorul emisiunii culinare lucrează ca ajutor de bucătar la un restaurant din Chișinău, dar se pare că la început a trecut prin multe greutăț, dar cu toate astea a trecut cu bine peste toate. Alex este căsătorit și are doi copii. În primii doi ani, de când cei doi copii ai săi s-au născut, Alex a mărturisit că nu i-a văzut, deoarece mergea la muncă  și nu avea timp să îi viziteze.

Când s-au născut ei, eu nu am fost lângă ei doi ani. Lucram mult. Aveam din 7 zile o zi, două liberă, în care să te odihnești. Familia e tot pentru mine. M-au emoționat”, a spus acesta.

De asemenea, Alex nu are foarte mulți prieteni pentru că are un stil prea dur în bucătărie, spunând că se aseamnănă foarte mult cu Stalin.

În bucătărie trebuie să fie un regim de-al lui Stalin. Da, recunosc, sunt Stalin în bucătărie“, a mai adăugat câștigătorul „Chefi la cuțite” .

Comerzan a făcut parte din echipa lui chef Cătălin

După ce a aflat că a câștigat concursul, Alex i-a mulțumit lui Cătălin Scărlătescu, din a cărui echipă a făcut parte, pentru sprijinul acordat, dar și pentru cuțitul de aur primit la finalul emisiunii.

Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună.

Sper să fie mândru de mine. Eu sunt foarte mândru de el“, a declarat Alexandru Comerzan. Tânărul a câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

Citeste si:Alexandra Ungureanu, grav bolnavă: „Sunt în căutare de soluții”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro