Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Ungureanu, grav bolnavă: „Sunt în căutare de soluții”

Alexandra Ungureanu, grav bolnavă: „Sunt în căutare de soluții”

GALERIE FOTO (2)

Alexandra Ungureanu este grav bolnavă. Artista a vorbit despre diagnosticul pe care medicii i l-au pus recent: ”Am descoperit o altă boală autoimună care se numește endometrioză.

Alexandra Ungureanu a dispărut din atenția publicului în ultima vreme. Artista și-a rărit aparițiile TV și nu se mai știau prea multe despre viața sa persoanlă. De curând, însă, cântăreața a oferit un interviu în care a explicat că s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Vedeta s-a luptat doi ani cu o boală autoimună la ochi.

„A fost o boală autoimună. Aceste boli se pare că sunt tot mai frecvente, apar în noi contexte și apar noi denumiri. Erau niște chisturi care se formează la ochi și obturează niște canale, chisturile sunt destul de dureroase. Este o boală cu care m-am luptat timp de 2 ani, doctorul la care am fost mi-a propus să mă operez, eu am refuzat și culmea e că soluția a venit tocmai de la cineva din branșă care s-a operat de mai multe ori și m-a sfătuit pur și simplu să ignor această problemă, ceea ce s-a întâmplat și chisturile au dispărut definitiv. ”

Alexandra Ungureanu, grav bolnavă: „Sunt în căutare de soluții”

Însă, problemele artistei nu s-au încheiat acolo. Vedeta a dezvăluit că la un control de rutină a aflat că suferă de ”boala femeilor neiubite”, riscând să devină infertilă.

”În continuare am descoperit o altă boală autoimună care se numește endometrioza. N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în căutare de soluții, cred că este una dintre afecțiunile de care aud foarte frecvent la femei, cumva cred că și corpul uman se transformă în direcția asta. Dar există soluții, există și copii abandonați! Nu știu încă! Este o veste pe care am primit-o recent, în urmă unor investigații de rutină, și nu mi-am pus problema până acum. Nu știu cum să o gestionez neapărat”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru Ciao.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini