Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănașu, decizie de ultimă oră în cazul Alexandrei!

Alexandru Cumpănașu, decizie de ultimă oră în cazul Alexandrei!

Alexandru Cumpănașu, decizie de ultimă oră!

După ce INML a anunțat că va relua analiza probelor ADN găsite la indicațiile lui Gheorghe Dincă într-o pădure de lângă Caracal Alexandru Cumpănașu a luat o decizie de ultim moment.

Alexandru Cumpănașu a anunțat că va depune plângere la Parchetul General împotriva INML. Aceasta în urma raportului venit de la INML, potrivit căruia aceștia au declarat că nu au găsit niciun fel de probă ADN în femurul găsit, care se presupune că este al Alexandrei Măceșanu. INML a anunțat că va relua analizarea probelor ADN din oasele găsite în pădurea de lângă Caracal.

„Eu nu înțeleg pe ce se reiau probele și față de cine. Nu s-a spus dacă se reiau față de prima expertiză sau pentru rămășițele din pădure. Este un comunicat foarte ciudat. Nu vreau să slăbim instituțiile statului, dar eu după anunțurile de săptămâna trecută nu mai am încredere în INML. Este un haos de comunicare. Decodamdată nici nu au raportul final. Singurul lucru corect este că nu avem un raport final și nu putem să ne pronunțăm cu privire la certitudinea expertizei până nu avem raport final. Dacă mergem pe supoziții, ele sunt multe. Dacă mergem pe probe, ele sunt foarte puține”, a răbufnit Cumpănașu.

Citește și: Un tânăr și-a dat foc în mașină pe Autostrada Soarelui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: