Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănașu îl acuză pe bunicul Luizei Melencu: „Și-a abuzat nepoata!”

Alexandru Cumpănașu îl acuză pe bunicul Luizei Melencu: „Și-a abuzat nepoata!”

GALERIE FOTO (2)

Alexandru Cumpănașu lansează o serie de acuzații incredibile la adresa bunicului Luizei Melencu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă, din cazul Caracal.

 

Alexandru Cumpănașu îl acuză pe bunicul Luizei Melencu

Alexandru Cumpănașu a lansat acuzații grave la adresa bunicului Luizei Melencu. Cumpănașu are informații că acesta își abuza nepoata. Replica acestuia vine ca o refulare, după ce l-a numit pe Cumpănașu drept „profitor al sistemului”, într-o postare pe contul lui de socializare, în urmă cu câteva luni.

„Domnului Iordache îi transmit atât: am și eu înregistrări cu persoane, cu martori care vorbesc despre infracțiunile pe care acesta le-a comis asupra nepoatei dumnealui. Înțeleg și vreau să se verifice de către organele abilitate…

Eu nu vin să-l jignesc, dânsul folosește jigniri la adresa mea, fără să aibă nici o noimă. Fără mine și implicarea mea era cercetat în continuare de către Parchet pentru răpirea nepoatei sale.

Fără ca eu să mă implic, să mă lupt cu toate instituțiile statului, cum se întâmplă acum, acest om era în continuare târât ca un infractor”, a spus Alexandru Cumpănașu într-un live pe contul său de Facebook.

Cumpănașu are anumite probe despre o presupusă plângere penală făcută pe numele bunicului Luizei Melencu, în care acesta era acuzat că și-a abuzat nepoata.

,,Astăzi este vedetă de televiziune, își dă aere la televizor și are tot felul de păreri politice. (…) Probabil că interese sau bani l-au motivat să facă aceste declarații și eu vă spun acum, în premieră și dumnealui va avea din partea mea aceste lucruri puse în scris: am suficiente dovezi de la persoane care-l cunosc și indicii că acest om, din păcate, și-a abuzat nepoata!

Vreau să verifice organele de cercetare penală dacă la poliția de acolo, din sat, sau din altă parte, au existat plângeri depuse de familia dumnealui, pentru că și-ar fi abuzat nepoata”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

 

Plângere penală pentru corupere de minori pe numele lui Cumpănașu

Un val de anchete a îmceput împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Mama unei tinere l-a acuzat pe acesta că i-ar fi făcut copilei propuneri indecente. Acest lucru vine după ce procurorii au deschis un dosar penal pentru incitare la ură.

Mama unei minore îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că i-a sedus fata în perioada în care aceasta era minoră. De altfel, ar exista în spațiul public înregistrări în care Cumpănașu îi spune fetei că o iubește. Cumpănașu a declarat, în apărarea sa, că înregistrarea a făcut-o cu acordul mamei pentru a devoala o rețea de interlopi.

Plângerea a venit după ce Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a deschis o anchetă penală în rem pentru instigare la ură împotriva profesorilor, după ce Cumpănașu a postat mai multe filmulețe pe Tik Tok în care îi întorcea pe elevi împotriva profesorilor.

Alexandru Cumpănașu are pe contul său de Tik Tok  „proful online” peste 500.000 de elevi din școlile din România, care îl urmăresc. Cumpănașu le ascultă nemulțumirile față de profesori și îi îndeamnă să sfideze cadrele didactice. Acesta le aduce la cunoștință elevilor și modul în care să riposteze față de dascălii lor atunci când sesizează o nedreptate.

”Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, i-a spus Alexandru Cumpănașu unui elev de-al său, care se plânge că are prea multe teme de vacanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: