Redactia.ro
Home » TV » Alexia Eram a gafat-o! Fiica Andreei Esca a vrut să pozeze sexy, dar fanii au observat un detaliu uluitor

Alexia Eram a gafat-o! Fiica Andreei Esca a vrut să pozeze sexy, dar fanii au observat un detaliu uluitor

GALERIE FOTO (2)

Alexia Eram a făcut o gafă de proporții pe rețelele de socializare. Fiica Andreei Esca a vrut să posteze într-o ipostază sexy, însă nu i-a ieșit acest lucru. Fanii iubitei lui Mario Fresh au observat un detaliu uluitor, în momentul în care artista a fost îmbrăcată în costum de baie. 

 

Fiica Andreei Esca a vrut să pozeze sexy, dar fanii au observat un detaliu uluitor

Alexia Eram este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca are o mulțuime de fani și, la vârsta de doar 20 de ani, a ajuns celebră și se bucură de un succes formidabil. Alexia Eram se bucură de același succes și pe plan personal. Vedeta se iubește de mai mulți ani cu Mario Fresh, care îi este și coleg de breaslă.

Alexia Eram a reușit să cucerească publicul și prin calitățile fizice pe care le are. Vedeta le povestește zi de zi fanilor ce se mai întâmplă în viața ei.

Alexia Eram și-a luat fanii prin surprindere pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie în costum de baie. Concret, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe contul ei de Instagram, Alexia Eram le-a dezvăluit fanilor că are vergeturi și a postat o fotografie cu ea în costum de baie. Fiica Andreei Esca a mărturisit că nu poate scăpa completd e vergeturile pe care le are.

,,Nu poți scăpa de tot de vergeturi!”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

 

Alexia Eram și-a cumpărat propria locuință

Fiica Andreei Esca și-a cumpărat propria locuință. Vedeta s-a dovedit la fel de ambițioasă ca mama sa, Andreea Esca. La doar 20 de ani, bruneta și-a cumpărat un apartament în care stă singură. Alexia Eram pare să fi primit sume generoase din munca de influencer. Alexia Eram și-a cumpărat locuința din banii proprii, dar și cu un mic ajutor din partea părinților.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!❤️”, a scris Alexia Eram pe pagina sa de Instagram.

Mai mult, Alexia Eram a povestit într-un vlog pe canalul său de Youtube, fiind extrem de entuziasmată.
„Apartamentul are două camere de dormit, plus un living. Este pe 2 etaje, un mini-duplex foarte drăguț. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. O să vă prezint fiecare cameră și o să vă spun exact ce o să se întâmple și cum o să fie decorată. Am optat pentru un stil mai girlish (feminin) și modern și retro, în același timp. Am obsesie cu chestiile retro și chestiile roz. O să fie o combinație de gri cu roz.”, a mărturisit Alexia Eram într-un vlog pe canalul său de Youtube.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: