Redactia.ro
Home » Știri » Alexia Eram a revenit în țară de la „America Express”. Cum a fost așteptată în aeroport de iubitul Mario Fresh: «Cea mai tare experiență!»

Alexia Eram a revenit în țară de la „America Express”. Cum a fost așteptată în aeroport de iubitul Mario Fresh: «Cea mai tare experiență!»

GALERIE FOTO (3) alexia eram

Filmările pentru emisiunea „America Express” au ajuns la final, iar concurenții au revenit acasă, la persoanele care le-au dus atât de mult dorul. Între cei care au fost primiți cu brațele deschise în aerport de către familie și prieteni s-au numărat și copiii Andreei Esca, Alexia Eram și Aris Melkior.

Alexia Eram, primită cu flori și baloane la întoarcerea din România din „America Express”

Marți, 18 iulie, vedetele care au fost plecate în aventura reprezentată de „America Express”, sezonul 6, au încheiat filmările și au revenit acasă, în România. Fiica Andreei Esca și-a anunțat fanii că a revenit în țară și a distribuit în mediul online, pe contul personal de Instagram.o imagine a rucsacului pe care l-a purtat pe tot parcursul competiției.

rucsac America Express
Alexia Eram susține că experiența pe care a trăit-o în America Express a fost una pe care nu o va uita niciodată

La aeroport, Alexia Eram a fost așteptată de către iubitul Mario Fresh. El a întâmpinat-o cu două baloane mari cu inițialele Alexiei și cu un buchet cu trandafiri roz. „S-a întors boss-ul”, a transmis tot pe Instagram Mario Fresh, care a luat apoi masa cu Alexia la un restaurant de lux din Capitală. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că experiența a fost una fabuloasă și că nu regretă nici măcar o clipă că a acceptat să se aventureze în această emisiune.

aris melkior
Aris Melkior a fost așteptat de mama sa la întoarcerea în România

Alexia Eram a făcut echipă cu Aris Melkior, fratele ei, la „America Express”. La întoarcere, mama lui, Andreea Esca, a postat o imagine cu el și a transmis un mesaj emoționant. „Ți-am dus dorul”, a scris pe Instagram prezentatoarea trustului de pe Pache Protopopescu.

„Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut, iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare, că ne vom consolida și mai tare relația de frate&soră, că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajută în dezvoltarea noastră ulterioară. Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cât o să putem de mult. Sperăm să nu dezamăgim pe nimeni. O să fim noi, cu bune și rele, cu defecte și calități, că orice om de 20 de ani”, scriau frații Alexia Eram și Aris Melkior înainte de plecarea în „America Express”.

Cine sunt cele nouă perechi de concurenți care au participat la „America Express”

Concurenții care s-au aventurat pe Drumul Soarelui, care a trecut prin Columbia, Ecuador și Argentina, sunt Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, membră a echipei Observator, influencerele Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: